Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/9 έως 14/9

Σελήνη στον Ταύρο – Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/9 έως 14/9

Ένα τριήμερο που θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας είναι αυτό που ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 12/9 στις 4.17 τα ξημερώματα.

Στις 2.17 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί καθιστά τις ώρες ως το μεσημέρι ιδιαίτερα χαλαρωτικές, προτιμώντας να συλλογιζόμαστε και να εμπνεόμαστε παρά να δουλεύουμε. Ας αποφύγουμε κάθε εργασία που χρειάζεται κόπο και διανοητική προσπάθεια και ας ασχοληθούμε με απλές διεκπεραιώσεις. Φρόντισε την υγεία σου εδώ.
Στις 7.09 το απόγευμα το γήινο τρίγωνο με την Αφροδίτη εξάπτει την απογευματινή διάθεση, κάνοντάς την ερωτική και λάγνα.
Στις 11.22 το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται ένα βράδυ με συγκινήσεις ή τουλάχιστον μπορεί αν θέλουμε να μην είναι συνηθισμένο.
Μια κινηματογραφική ταινία, ένα σμίξιμο, ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα με καλό φαγητό, προσφέρουν ιδιαίτερη απόλαυση το βράδυ αυτό.

Στις 13/9 στις 2.05 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, τονίζει πως πολλοί είναι αυτοί που θα αφεθούν στην υπερβολή πάσης φύσεως.
Στις 1.24 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει το Σάββατό μας με την αίσθηση πως αντί να το διασκεδάσουμε, θα πρέπει να το φορτώσουμε με διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Η διάθεση είναι πεσμένη και γενικά ως το μεσημέρι θα υπάρχει αρνητική αντιμετώπιση.
Στις 4.31 όμως το μεσημέρι, το τρίγωνο με τον Ήλιο διώχνει σιγά σιγά όλη τη συννεφιά και ως το βράδυ η διάθεση ανεβαίνει σταδιακά.
Η αισιόδοξες σκέψεις ξαναβρίσκουν τη θέση τους μέσα μας και το βράδυ προβλέπεται ευχάριστο και ιδιαίτερα χαλαρό και κατευναστικό είτε είμαστε έξω με φίλους είτε σπίτι, είτε μόνοι.

Στις 14/9 στις 9.27 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους κρατώντας και πανό που υπενθυμίζει: «Κυριακή, γιορτή και σκόλη, να' ταν η βδομάδα όλη».

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί, απολαύστε ένα ευχάριστο και αγαπησιάρικο διήμερο, τακτοποιήστε όσα εκκρεμούν και μετά αφεθείτε σε χαλαρές επιδιώξεις.

Λέοντες και Υδροχόοι τα θέλετε όλα δικά σας και δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Αν επιμείνετε σε υπερβολές και πείσματα δεν θα περάσετε καλά. Επίσης να είστε ειλικρινείς με τα κίνητρά σας

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες το σίγουρο είναι πως για εσάς πέρα βρέχει, εφόσον φροντίζετε συνεχώς να αποφεύγετε τα μέρη με τα σύννεφα. Επιδιώξτε την ηλιοφάνεια λοιπόν και καλή απόλαυση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved