Το πάρε-δώσε των άστρων, από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου

Προγραμμάτισε τις οικονομικές σου κινήσεις, βάλε τάξη, κυνήγησε την έκπληξη και ωφελήσου από την ενδεχόμενη απώλεια άλλων

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη 11/9

Ρύθμιση εκκρεμοτήτων

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, επιλέγοντας τις βασικές προτεραιότητες σου κι αφήνοντας στην άκρη αχρείαστες δαπάνες. Αν βέβαια ανήκεις στους άτυχους της υπόθεσης, δεν θα γλιτώσεις μια έκτακτη «εισφορά», είτε γιατί νοιώθεις την υποχρέωση να το πράξεις, είτε λόγω μιας κακής συγκυρίας που θα σε βάλει να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων.
Σε γενικές γραμμές πάντως καλό είναι να τηρήσεις την νομιμότητα στις συναλλαγές σου για να μην έχεις... παρατράγουδα!
Όσον αφορά στις αγορές σου, κράτα μικρό καλάθι. Βρες εδώ τις καλύτερες τιμές.

Παρασκευή 12/9 και Σάββατο 13/9

Κόντρα στο ρεύμα

Τα εύκολα μπορεί να γίνουν δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε θέλει πρωτότυπο και διαφορετικό κι αν ακολουθήσεις μια τέτοια γραμμή θα ωφεληθείς από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Κυνηγώντας δηλαδή, την έκπληξη και το απίθανο, κερδίζεις. Αντίθετα, αν ακολουθήσεις την πεπατημένη, οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα μπορεί να σου χαλάσουν την «μαγιά».
Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγούνται συσκευές, αξεσουάρ και γκάτζετς, που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη χρήση ή το... προκλητικό στυλ τους (ρίξε μια ματιά κι εδώ)! Κι εδώ δεν πρέπει να μείνεις στις φίρμες, αφού το πιο πιθανό είναι τα προϊόντα τους να μην ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου. Ειδικά αν πρόκειται για υποτίθεται αξιόπιστα ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά είδη, η συμπεριφορά τους μπορεί να σε εκπλήξει δυσάρεστα.

Κυριακή 14/9

Απώλειες που... πληρώνουν!

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σου παρέχει την δυνατότητα να ωφεληθείς οικονομικά από καταστάσεις που κατά τα άλλα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Κατά κάποιο τρόπο το σύμπαν επιθυμεί να «εξαγοράσει» και την θλίψη σου ή να σε αποζημιώσει για αυτήν. Μεταξύ άλλων «παίζουν» δυνατά και οι κληρονομιές, είτε μικρές, είτε μεγάλες. Αν βέβαια ανήκεις στους τυχερούς, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί... άκοπα, ύστερα δηλαδή από απώλειες τρίτων, που θα σου δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Κάποιος χάνει κι εσύ κερδίζεις από αυτό, έτσι απλά.
Στην περίπτωση τώρα που συμμετέχεις σε μια οικονομική διεκδίκηση θα πρέπει να ξέρεις ότι τα ερωτικά θέλγητρα μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικός παράγων, σε σχέση με το που θα κλίνει η πλάστιγγα.
Όσον αφορά στις αγορές σου, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις σε πολύ καλή τιμή, επειδή ο πωλών, λόγω ανάγκης θα έχει την τάση να το «σκοτώσει». Επιπλέον η ημέρα είναι ιδανική για αγορές ρούχων και εσωρούχων, αφού είναι βέβαιο ότι θα τονίσουν την σεξουαλικότητα σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τις «μετοχές» σου. Βρες τι σου ταιριάζει εδώ!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved