Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/9 έως 12/9

Σελήνη στον Κριό – Δεν έχει σημασία τι θέλω αλλά πώς μπορώ να το αποκτήσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/9 έως 12/9

Μετά από την Πανσέληνο της ευαισθησίας και της αξιολόγησης, η Σελήνη περνάει ορμητικά στον Κριό σήμερα 10/9 στις 2.34 μετά τα μεσάνυχτα, για ένα διήμερο που όλα μοιάζουν ακατάστατα και χωρίς συνοχή.
Η μέρα αρχίζει με παρόρμηση και έντονη επιθυμία να ασχοληθούμε ψυχή τε και σώματι με οτιδήποτε θελήσουμε. Ωστόσο δεν θα είμαστε αποτελεσματικοί, λόγω του ότι ξοδεύουμε περισσότερα αποθέματα ενέργειας από όσα έχουμε.
Στις 8.32 το βράδυ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, δίνει τον έναυσμα για ένα αλλοπρόσαλλο βράδυ, που υποκινείται από έλλειψη συγκρότησης, αλλά από πλεόνασμα ενεργητικότητας.
Το τρίγωνο με τον Δία και η αντίθεση με τον Ερμή που ακολουθούν στις 10.22 και 10.25 το βράδυ, είναι όψεις πολύ υπαινικτικές για το τι μπορεί να επιφυλάσσει σε κάποιους το βράδυ αυτό.

Η ενέργειά μας ξεχειλίζει επιζητώντας διεξόδους, ενώ παράλληλα η σκέψη τρέχει σαν αστραπή. Το θέμα είναι πως τρέχει ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα πρώτα να μιλάμε και μετά να σκεφτόμαστε, ενώ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις συναναστροφές μας.
Η παρεΐστικη και συντροφική διάθεσή μας μπορεί να μας φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά η υπερβολή θα έχει τον πρώτο λόγο.

Αν δεν περιπέσουμε σε γκάφες, το βράδυ προτίθεται να μας κάνει να περάσουμε όμορφα και πιθανότατα να αφήσει μια εμπειρία.

Στις 11/9 στις 3.58 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση με τον Ουρανό επηρεάζει ώρες πριν και όσους ξενυχτούν, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό βράδυ με εκπλήξεις και ιδιαιτερότητες.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της αφήνοντάς μας να στριφογυρνάμε γύρω από δραστηριότητες και υπερκινητικές εκδηλώσεις.

Στις 12/9 στις 4.17 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να μας δώσει κατεύθυνση και φύλλο πορείας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αγκομαχάτε, φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε, κοιτάτε δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μπορείτε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας.
Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες, διασκεδάζετε με την ψυχή σας ακόμα και αν κάνετε ηλεκτρική σκούπα, Βγείτε έξω και απολαύστε ένα ποτό με φίλους, συζητώντας καυτά θέματα που σας απασχολούν.
Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες και Παρθένοι, αν δεν σας ξεσηκώσουν άλλοι δεν είστε και τόσο πρόθυμοι να συνδιαλλαστείτε. Ωστόσο δέχεστε συγκαταβατικά τις προτάσεις και στο τέλος ευχαριστείτε ή μουντζώνετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved