Το πάρε-δώσε των άστρων, από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές σου κινήσεις

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου

Ψάξε καλά!

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου (8-10/9) ασκούνται παράλληλα πολλές επιρροές, που οι περισσότερες έχουν ως κοινή συνισταμένη τους, τη διερεύνηση άγνωστων παραμέτρων ή περιοχών. Και βέβαια όταν κάποιος ψάχνει έχει το ίδιο καλές πιθανότητες να βρει θησαυρούς ή «βρωμιές».

Η Πανσέληνος της Τρίτης είναι η πρώτη που θέτει θέμα αχαρτογράφητων καταστάσεων αλλά και παρασκηνίου, ταυτόχρονα όμως αναδεικνύει και τις οικονομικές δραστηριότητες που έχουν ένα Ιχθυακό «άρωμα». Αυτές ξεκινούν από οτιδήποτε δεν έχει αντικειμενική αξία, όπως είναι για παράδειγμα τα έργα τέχνης, περνά από την φροντίδα της υγείας σου και καταλήγει στην ανθρωπιστική δράση και το φιλανθρωπικό έργο.

Σαφέστατα όμως τίθεται κι ένα ζήτημα παραπλάνησης, γι' αυτό θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Κάποιοι πιστεύουν ότι «η ιδιοκτησία είναι κλοπή» αλλά εσένα σε ενδιαφέρουν περισσότερο εκείνοι που θεωρούν ότι... η κλοπή είναι ιδιοκτησία!

Σε ανάλογο μήκος κύματος εκπέμπει και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό στην αγορά τροφίμων, ποτών και καλλυντικών, αφού μια ενδεχόμενη αλλοίωση μπορεί να έχει συνέπειες στην υγεία σου. Έξοδα μπορεί να προκύψουν και για την καταπολέμηση παρασίτων κι εδώ καλό είναι να προτιμήσεις τα φυσικά προϊόντα.
Αν βέβαια εμπορεύεσαι ποτά, θαλασσινά ή φαρμακευτικά σκευάσματα, οι ουρανοί είναι μαζί σου!

Όσον αφορά στη συνδρομή άλλων ουράνιων σωμάτων, ξεχωρίζει η επιρροή του Χείρωνα και του Πλούτωνα.

Από τη μια πλευρά, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην φροντίδα και επιμέλεια του σπιτιού σου ή σε περιουσιακές ρυθμίσεις. Και βέβαια αν εμπορεύεσαι οικιακά είδη ή αντίκες κι αν είσαι διακοσμητής, αρχιτέκτονας ή μεσίτης μπορεί να κερδίσεις από τις δραστηριότητες σου. Παράλληλα, αν είσαι τυχερός θα ωφεληθείς από την ανεύρεση παλαιών αντικειμένων αξίας.

Από την άλλη πλευρά, ο επίσης ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σου δημιουργήσει προβλήματα, κατ' αρχήν τεχνικής φύσεως. Βλάβες και ζημιές είναι στο πρόγραμμα, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τις αγορές κάθε είδους συσκευής. Μπορεί επίσης να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων, «απαιτώντας» από εσένα μια νέα αρχή. Εδώ πρόσεξε μήπως μπλέξεις με κυκλώματα ή άτομα που επιθυμούν ουσιαστικά να σε... ξεζουμίσουν, ποντάροντας στο αδιέξοδο σου. Όσο λοιπόν κι αν «καίγεσαι», είναι προτιμότερο να αποδεχθείς την απώλεια σου και να την αφήσεις πίσω σου, παρά να επιμείνεις, κάνοντας τελικά τα πράγματα πολύ χειρότερα.
Ο ίδιος Πλούτωνας όμως, μπορεί να σου «εκμυστηρευτεί» μια σημαντική πληροφορία οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα σε βοηθήσει είτε να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τα «στημένα», είτε να εκμεταλλευτείς μια κατάσταση που είναι σε γνώση ελάχιστων. Κι αν είσαι τυχερός σίγουρα θα καρπωθείς πολλαπλά οφέλη από ζημιές ή απώλειες τρίτων. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς αν είσαι τεχνικός ή αν η δουλειά σου έχει σχέση με τους καθαυτό τομείς του Πλούτωνα, όπως είναι για παράδειγμα η επένδυση κεφαλαίων, η ενέργεια, η έρευνα-παρακολούθηση, η μεσιτεία, το κάθε είδους «ξεβρώμισμα», το τέλος μιας κατάστασης και βέβαια το... σεξ!

Υπάρχει τέλος και μια καθαρά τυχερή επιρροή, η οποία μπορεί –και μακάρι- να σου προσφέρει ένα αναπάντεχο πλεονέκτημα. Η «κρυφή» σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Δία στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζεται με ακρίβεια την Τετάρτη και είναι από τις όψεις που αν είσαι τυχερός σου τα φέρνουν όλα... στο πιάτο! Εδώ δεν χρειάζεται να προβληματιστείς ή να κοπιάσεις, παρά μόνον να αποδεχθείς και να απολαύσεις τα δώρα του ουρανού.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved