H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 8/9

Σελήνη στον Υδροχόο – Η ακεραιότητα ως προτεραιότητα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 8/9

Καθώς η Σελήνη προετοιμάζεται για τη συναισθηματική της γέμιση περνά από τον ορθολογιστή Υδροχόο σήμερα 6/9 στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Από αυτή τη θέση παίρνει μια ανυστερόβουλη ανάσα σε ένα σκεπτόμενο διήμερο γεμάτο αντιθέσεις και αντιφάσεις.
Στις 12.52 το μεσημέρι το αέρινο τρίγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με αισιόδοξη διάθεση, ευρύ πνεύμα και φιλειρηνικές κινήσεις, σκέψεις και συμπεριφορές.
Ως αργά το απόγευμα οι ώρες είναι ιδανικές να συζητήσουμε, να λύσουμε διαφορές, να κάνουμε διπλωματικά τάκλιν, να ανταλλάξουμε απόψεις, ενώ ευνοείται κάθε μακροπρόθεσμο σχέδιο που είναι καλά οργανωμένο και δεν βασίζεται σε πλάγιες τακτικές.
Στις 9.11 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία υπόσχεται ένα διασκεδαστικό βράδυ με πρωτότυπες προεκτάσεις, ενώ υπάρχει έκδηλη η διάθεση να στηρίξουμε όσους μας έχουν ανάγκη και να βοηθήσουμε αφιλοκερδώς.

Στις 7/9 στις 4.05 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Ουρανό δεν μπορεί να εκφράσει τις προσφέρει τις εντυπωσιακές του πλευρές λόγω της ώρας που συντελείται.
Ωστόσο ο απόηχός του τις πρώτες πρωινές ώρες θα λειτουργήσει για όσους ξεκινούν νωρίς την ημέρα με εκκεντρικές διαθέσεις, όπως το να φορέσουμε ένα φανταχτερό ρούχο ή να πετάξουμε στον κάδο απορριμμάτων κάθε συμβατική έγνοια μαζί με τα σκουπίδια μας.
Στις 8.31 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με τη διάθεση να δυσφορεί όσο περνάει η ώρα και την αίσθηση της ευθύνης και των υποχρεώσεων να διογκώνεται διαρκώς.
Ως το απόγευμα η μέρα είναι φορτισμένη με μπόλικα καθήκοντα, ενώ παράλληλα υπάρχει έντονα η αίσθηση της αντίστασης σε κάθε δολιοφθορά και ανεντιμότητα.
Στις 8.18 το βράδυ το τετράγωνο με τον Άρη κλείνει την ημέρα με κακή διάθεση, εκνευρισμό, κούραση σωματική και ψυχολογική ενώ χρειαζόμαστε χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω μας ώστε να αποφύγουμε καβγάδες και διαπληκτισμούς.

Στις 8/9 στις 2.47 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για μια Πανσέληνο που δύσκολα απομονώνει κανείς το δέντρο από το δάσος ότι και αν σημαίνει αυτό.

Υδροχόοι και Λέοντες δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και δημιουργείτε προϋποθέσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Σκορπιοί και Ταύροι παλεύετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην υπερβολή και στην πειθαρχία και όλη αυτή η αναμέτρηση σας κουράζει πολύ.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνετε με άνεση τις στιγμές, όπως ο διαγωνιζόμενος που έχει παραδώσει την κόλλα και αξιολογεί την προσπάθειά του.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι είστε μονίμως συγκεντρωμένοι σε κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει γύρω σας, σαν να περιμένετε με αγωνία να το υποδεχτείτε. Συγκεντρωθείτε περισσότερο, υπάρχει λόγος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved