Το πάρε-δώσε των άστρων, από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου

Εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις σου αλλά περίμενε κι εκπλήξεις!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη 4/9 και Παρασκευή 5/9

Πρώτα οι υποχρεώσεις

Η «άφιξη» του Κρόνου (κάνει κρυφό τετράγωνο με τον αστρικό Ήλιο) μεταξύ άλλων σηματοδοτεί πιέσεις, ατυχίες και μάλλον δυσβάστακτες ευθύνες, οπότε καλό είναι να περιορίσεις τις δραστηριότητες σου. Η περίοδος δεν συστήνεται ούτε για αγορές, ούτε για επενδύσεις, πέραν αυτών που φέρουν την σφραγίδα του «υποχρεωτικού». Από εκεί και ύστερα φρόντισε να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου, αφού η «τσιμπίδα» του νόμου... καιροφυλακτεί!
Σε κάθε περίπτωση, το βασικό σου μέλημα θα πρέπει να είναι η εκπλήρωση των ανειλημμένων υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας όμως να αναλάβεις νέες.

Σάββατο 6/9 και Κυριακή 7/9

Εκπλήξεις και ανατροπές

Η διέλευση της Σελήνης από τον Υδροχόο, σε συνδυασμό με την «κρυφή» αντίθεση της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Ουρανό, βάζει σε πρώτο πλάνο κάθε επιλογή που διαφέρει ή δημιουργεί έκπληξη. Από αυτήν την άποψη, θα ήταν λάθος να δράσεις με γνώμονα το «έτσι κάνουν όλοι», ενώ αντίθετα μπορεί να ωφεληθείς πολλαπλά ποντάροντας στις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις. Όσον αφορά δε στις αγορές σου, μην διστάσεις να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει, έστω κι αν δείχνει «ακραίο».
Πάντως, το πρόβλημα με την αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού είναι ότι παραπέμπει και σε γενικότερες εξελίξεις με ανατρεπτικό χαρακτήρα, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν καθοριστικά τα οικονομικά σου, χωρίς να μπορείς να παρέμβεις άμεσα.
Οικονομικά προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν και από το «σπάσιμο» μιας συνεργασίας ή την απροσδόκητη εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια μάλλον παράδοξη νέα συμμαχία ή την είσοδο σου σε ένα κλαμπ για... λίγους!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved