H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η υπερδιέγερση που μιμείται την ένταση

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9

Ένα διήμερο κυριαρχίας και αυτοέλεγχου ξεκινά καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σήμερα 4/9 στις 1.16 μετά τα μεσάνυχτα.

Η τάση μας να κάνουμε τα πράγματα αποφασιστικά και με μεγάλη συνέπεια και ακρίβεια, θα κοντραριστεί αρκετές φορές, αρχής γενομένης με το τετράγωνο με τον Ερμή στις 6.04 το πρωί.
Η μέρα ανοίγει με επικοινωνιακή τάση και διάθεση διεκπεραίωσης πολλών εκκρεμοτήτων, αλλά η σκέψη δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με αποτέλεσμα πιθανές λανθασμένες κινήσεις που μας αποθαρρύνουν εύκολα.
Στις 11.28 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθάει ως νωρίς το απόγευμα, να βγει προς τα έξω μια διπλωματική απόπειρα που θα καλμάρει την ενόχληση που αισθανόμαστε από το πρωί, αλλά δεν θα δώσει ουσιαστικό αποτέλεσμα στα σχέδιά μας.
Στις 7.56 το βράδυ η συνάντηση με τον Πλούτωνα ενισχύει κάθε συναίσθημα, διογκώνοντας το πάθος αλλά και την ανασφάλεια.
Σκοτεινές και απαισιόδοξες σκέψεις μας περιβάλλουν, ενώ το επίκεντρο βρίσκεται στις φιλοδοξίες μας. Το καλύτερο για αυτό το βράδυ είναι η αναζήτηση ευχάριστων ασχολιών και η αποφυγή κάθε δυσάρεστης ασχολίας ή συναναστροφής.

Στις 5/9 πλέον στις 3.41 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό κορυφώνεται σε ώρες που οι περισσότεροι ησυχάζουμε, ωστόσο η ένταση που προκαλεί από πριν μπορεί να φέρει αϋπνίες και δυσάρεστη υπερένταση.
Στις 7.56 το πρωί το φως της ημέρας ισορροπεί και εξαγνίζει με το εξάγωνο με τον Κρόνο που μας κάνει αρκετά σοφούς και ώριμους ώστε να πράξουμε αναλόγως.
Ως νωρίς το απόγευμα οι ώρες προσφέρονται για να βρεθούμε κοντά με μεγαλύτερους ανθρώπους, να αναζητήσουμε συμβουλές, να αξιολογήσουμε σχέσεις και να κάνουμε στρατηγικές.
Στις 6.09 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη κλείνει την ημέρα και το βράδυ με στρατιωτική πειθαρχία στις πολλές μας δραστηριότητες, βάζοντας νέους στόχους και προβάλλοντας τις ανάγκες μας τρισδιάστατα.

Στις 6/9 στις 3.00 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο απολαμβάνοντας την ηδονή της υπερβολής μαζί με την έκπληξη του μαστιγίου της.

Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, θα χρειαστεί να ξεμπλοκάρετε από το κουβάρι της σύγχυσης και να δείτε τα πράγματα πιο απλά. Μην παθιάζεστε εκεί που πρέπει να χαλαρώσετε και μην χαλαρώνετε εκεί που πρέπει να παθιάζεστε.

Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα και να δραστηριοποιηθείτε προς στόχους και επιθυμίες με άνεση και ενέργεια.

Τοξότες, Υδροχόοι, Λέοντες και Δίδυμοι, δεν φτάνει να σκέφτεστε θετικά, πρέπει και να κάνετε κινήσεις που θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μην ενθουσιάζεστε πρόσκαιρα και προχωρήστε ουσιαστικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved