H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/9 έως 4/9

Σελήνη στον Τοξότη – Αύγουστε καλέ μου μήνα να ήσουν δυο φορές το χρόνο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/9 έως 4/9

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου όχι μόνο φθινόπωρο δεν θυμίζει, αλλά η καλοκαιρινή διάθεση συνεχίζει ακμαία, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 1/9 στις 8.17 το βράδυ.

Στις 2/9 στις 7.20 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με σύγχυση που ψάχνει μια διέξοδο έως το μεσημέρι.
Το μυαλό είναι διαρκώς απασχολημένο με σκέψεις και διανοητικές διεργασίες, που μπλοκάρονται από εσωτερική ένταση και αντιφάσεις. Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με το τετράγωνο με τον Ήλιο, που κορυφώνεται στις 2.12 το μεσημέρι.
Οι ώρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για διευθετήσεις, νέα ξεκινήματα και προσπάθειες αναδιοργάνωσης.
Στις 3.10 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία αλλάζει το προηγούμενο σκηνικό και όσο περνάει η ώρα η αίσθηση της αφθονίας, της ευκολίας, της εύνοιας και της υπερβολής, αυξάνονται εντυπωσιακά.
Ως το βράδυ οι ώρες είναι ιδανικές για ευχάριστες συναντήσεις, φιλοσοφικές συζητήσεις, παρέες με φίλους, μετακινήσεις, ταξίδια και ενασχόληση με νομικά θέματα.

Στις 3/9 μόλις 38' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, υπόσχεται ένα ξεχωριστό βράδυ με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις. Το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για διασκέδαση, ψυχαγωγία, φλερτ, καλή παρέα και εκτόνωση από πίεση και ένταση.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα κυλάει με αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση ενώ από το απόγευμα και μετά η διάθεση απογειώνεται με το τρίγωνο με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 9.05 το βράδυ.
Ιδανικό βράδυ για καλλιτεχνικά δρώμενα, ερωτικές περιπλανήσεις και στιγμές, σμίξιμο, συγνώμες, αποκατάσταση και συγκατάβαση.

Στις 4/9 πλέον στις 1.16 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για ένα πολύ δημιουργικό διήμερο αν καταφέρουμε να κοντρολάρουμε την ένταση.

Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι απολαμβάνετε ένα ευχάριστο διήμερο, με ευκαιρίες για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ερωτικά συναπαντήματα.

Τοξότες και Δίδυμοι εκφραστείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις και κρυφές κινήσεις για να ευχαριστηθείτε ένα διήμερο με πολλές ανακουφιστικές ανάσες και προτροπές.

Ιχθύες και Παρθένοι καταλαβαίνετε που πρέπει να κοιτάξετε αλλά αν το αποφύγετε θα χάσετε χρόνο και ευκαιρίες αποκατάστασης. Βρείτε τη χρυσή τομή.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, τα φιλόδοξα σχέδιά σας αποκτούν ξενοιασιά αλλά ούτε μια στιγμή δεν παραστρατούν. Τονωθείτε ώσπου να εκτονωθείτε ξανά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved