Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 27 έως 29/5

Ένα σκανδαλιάρικο ύφος σαν εκείνο της Βουγιουκλάκη
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 27 έως 29/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στον Κριό

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο παρατεταμένης υποτονικότητας και στοχασμού, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού σήμερα 27/5 στις 3:37 το πρωί.

 

Η σύνοδος με τον Ουρανό στις 11:19, που επηρεάζει ως το μεσημέρι, μας δίνει ένα σκανδαλιάρικο ύφος σαν εκείνο της Βουγιουκλάκη στα «χτυποκάρδια στα θρανία», έτοιμοι να σκαρφιστούμε οτιδήποτε, που θα καταστήσει την ημέρα μας συναρπαστική και δραστήρια.

Νιώθουμε την ενέργειά μας στα ύψη και προσπαθούμε να πρωτοτυπήσουμε ξεκινώντας από την εμφάνισή μας και συνεχίζοντας με ανατρεπτικές ιδέες και κινήσεις, χωρίς να καταλήγουμε πουθενά. Αυτοέλεγχο μπορεί να μην έχουμε, από ενθουσιασμό όμως ξεχειλίζουμε και αυτό μας αρκεί.

Στις 15:32 το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει ως το απόγευμα, έρχεται να απογειώσει τη διάθεση, που δεν χρωστά πλέον καμιά απολογία για την ασύστολη ενθουσιαστική της πορεία.

Αισθανόμαστε πλήρεις και χρησιμοποιούμε την καλή μας ενέργεια, σε χρήσιμες και εποικοδομητικές κινήσεις σε όλους τους τομείς.

Η επικοινωνία μας αγγίζει τα όρια της υπερπαραγωγής σεναρίων, που αφήνουν έκθαμβους τους άλλους, ενώ γινόμαστε το επίκεντρο και ο πόλος έλξης φίλων, συνεργατών και αγαπημένων μας προσώπων.

 

Στις 17:42 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ως το τέλος της ημέρας, βάζει σε ένα γερό κενό αέρος το αεροπλάνο στο οποίο έχουμε επιβιβαστεί, αφού δημιουργεί καταπιεστικά τραντάγματα και εγωιστικές εκτινάξεις. Οι ηγετικές μας διαθέσεις δελεάζονται στο να κυριαρχήσουν στους άλλους, χωρίς να αρκούνται πλέον στην ικανοποίηση από τη δική μας ευχαρίστηση. Υπάρχει η τάση να γίνουμε σαρωτικοί, γεγονός που φέρνει αντιδράσεις και οι απαιτήσεις μας θα πρέπει να συμμαζευτούν, διατηρώντας το προηγούμενο ιδανικό κλίμα.

 

Αυτό θα πρέπει να το προσπαθήσουμε ιδιαζόντως, διότι στις 1:11 το πρωί της 28/5, η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, θα λειτουργήσει σαν τα χαστούκια των καθηγητών, στα μάγουλα της Γιαδικιάρογλου και της Πετροβασίλη στη γνωστή Ελληνική ταινία.

Κανείς δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο ύστερα από μια τόσο συναρπαστική ημέρα, για αυτό και θα πρέπει να διαχειριστούμε έξυπνα την ξεροκεφαλιά και μπαγαποντιά της Κριαρίσιας Σελήνης, ειδάλλως τη μελαγχολική προσγείωση, δεν τη γλιτώνουμε.

 

Την επόμενη ημέρα 29/5 στις 13:28, η σύνοδος με το Δία που επηρεάζει από το πρωί, επαναφέρει την καλή ψυχολογία και αποκαθιστά τις σχέσεις, ενώ αισθανόμαστε περιχαρείς γιατί όχι μόνο δεν ζημιωθήκαμε, αλλά απολαύσαμε ένα δυναμικό διήμερο.

Στις 16:01 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο για να διατηρήσει την όμορφη διάθεση, έστω και χωρίς τους ξέφρενους ρυθμούς της προηγούμενης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved