Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 16 Αυγούστου

Έρωτας του εμπορίου ή της καρδιάς σου;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 16 Αυγούστου

Μετά τον Άρη, ήταν η σειρά της Δήμητρας να μπει στο Σκορπιό, βγάζοντας στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα καυτά θέματα του ζωδίου.
Κι ανάμεσα στα οικονομικά, τις καταστροφές, τα ξεσκεπάσματα, τα μυστήρια, την εγκληματικότητα και το σεξ θα προτιμήσω να σου γράψω για το τελευταίο, όχι μόνον γιατί σου αρέσει αλλά επειδή είναι κι αυτό που μπορείς να ορίσεις ευκολότερα.
Τρόπος του λέγειν, δηλαδή...

Λίγο το τετράγωνο της Δήμητρας με την Αφροδίτη, λίγο το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, οι πειρασμοί δεν θα σου λείψουν. Σέξι εικόνες, σέξι συμπεριφορές, σέξι επιθυμίες, από τις πιο αγνές μέχρι τα hardcore της πορνογραφίας.

Εδώ όμως στάσου, γιατί το θέμα είναι σοβαρό.

Από καταβολής κόσμου έμαθες ότι το σεξ κινεί γη και ουρανό, ανοίγει και κλείνει πόρτες (και σπίτια), πουλιέται κι αγοράζεται.

Ο άνδρας πληρώνει κι η γυναίκα προσφέρει τις υπηρεσίες της. Αυτό είναι το κλασικό μοντέλο της επίσημης πορνείας, κάτι σαν την δουλειά σου ένα πράμα. Με ένσημα, άδειες και πριμ. Με κακοπληρωτές, σκληρούς «εργοδότες» που σε ξεζουμίζουν στο όνομα της προστασίας σου.

Η γυναικεία χειραφέτηση άλλαξε λίγο τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι επαγγελματίες stripers φοράνε πλέον και παντελόνια. Τώρα έχουν και οι γυναίκες τον πληρωμένο έρωτα τους, με βούλα και σφραγίδα. Έχουν ακόμη την δυνατότητα να κάνουν «μπίζνες» με το κορμί τους, όχι βέβαια για πενταροδεκάρες και χωρίς μεσάζοντες. «Βίζιτες» εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ευρώ, εξασφαλίζουν το μέλλον της σκληρά εργαζόμενης, χώρια οι γνωριμίες με «υψηλούς κύκλους», που μέχρι και υπουργό μπορεί να σε κάνουν.

Το εμπόριο του σεξ ξεκίνησε σαν μια καθαρά ανδρική υπόθεση αλλά φαίνεται πως τα αρσενικά βρήκαν τον μάστορα τους.
Να η πρόοδος...

Υπάρχουν βέβαια και τα πολύ χειρότερα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι, που καταλήγουν σκλάβοι 2-3 αιώνες μετά την επίσημη κατάργηση της δουλείας στον δυτικό κόσμο. Μείωση μισθού, κι άλλη μείωση κι άλλη κι άλλη... μέχρι να φτάσουμε στο τίποτα. Κι όσο περνούν τα χρόνια κι ανοίγει η αγορά, βλέπεις το... μέλλον σου: Έφηβες έγχρωμες να σου προσφέρουν τον παράδεισο τους για τρία ευρώ. Ολόκληρα τρία ευρώ...
Θα πληρώσεις;

Βλέπεις, ακούς και διαβάζεις για κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Κουνάς το κεφάλι σου και προσπερνάς, εκτός κι αν υπάρχει κάποια «ενδιαφέρουσα» λεπτομέρεια, ξέρεις γυμνές φωτό κι αν έχει λίγο αίμα ακόμη καλύτερα... Όμως η άνθηση της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking) ακυρώνει όλες τις πνευματικές σου κατακτήσεις. Σε πάει πίσω σε σκοτεινούς αιώνες, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν άξιζε μια μπροστά στο κέρδος.

Πάλι αυτό το κέρδος...

Κι εσύ κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου ελπίζοντας ότι δεν θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο σε αγαπημένο σου πρόσωπο. Μα δυστυχώς, συμβαίνει ήδη, είσαι περικυκλωμένος από δουλέμπορους κάθε είδους, που εσύ συντηρείς, είτε με την ανοχή σου, είτε με τον οβολό σου. Είναι σαν να έχει συμβεί.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ακόμη σύγχρονες εκδοχές της πορνείας. Κορίτσια και αγόρια από κάθε φυλή κάνουν το σόου τους επί της οθόνης σου. Θα μπορούσε να είναι το παιδί σου. Κι εσύ πληρώνεις για να δεις;

Η κουλτούρα σου είναι βουτηγμένη στη σεξολαγνεία. Στους ιστότοπους κάθε αναφορά στο σεξ κερδίζει την προσοχή σου. Σε ξέρουν πια όλοι και αναρτούν οτιδήποτε σχετικό για να υφαρπάξουν το «κλικ» σου. Δίπλα στα εγκλήματα της Γάζας, του Ντόνεσκ και της Μοσούλης παρελαύνουν προκλητικά μοντέλα που υπόσχονται τα πάντα. Στο μυαλό σου... Στο youtube ανεβαίνουν διαρκώς τα σέξι ατυχήματα των ινδαλμάτων σου κι εσύ κολλάς το πρόσωπο σου, μεγεθύνεις την εικόνα, μπας και σου ξεφύγει η κρίσιμη λεπτομέρεια.
Αγοράζοντας και πουλώντας στήθος, μπούτι, «κοκό» και κοιλιακούς έφτασες εδώ που έφτασες. Πότε και πώς θα σταματήσεις αυτόν τον κατήφορο;

Είναι όμως και η ανεπίσημη πορνεία, που ανθεί. Όχι πριν από πολύ καιρό, στην κοινωνία σου ο γάμος ήταν απόλυτα συνυφασμένος με την προίκα. Χωρίς προίκα, γάμος γιοκ. Να που κατάντησε το μέγα μυστήριο της ένωσης αρσενικού και θηλυκού, Έγινε μια εμπορική συναλλαγή, μια μετοχή στο χρηματιστήριο της ζωής και το «κραχ» είναι θέμα χρόνου.

Και θα έχεις ακούσει βέβαια πολλές ιστορίες για «καπάτσα» θηλυκά, που κατάφεραν να «τυλίξουν» το κελεπούρι, έναν άνδρα δηλαδή με κοινωνική θέση και λεφτά. Μεγάλωσες όπως κι οι περισσότεροι με τέτοιες αντιλήψεις. Γαλουχήθηκες από την ίδια σου την οικογένεια, για να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου, άσχετα αν τα κατάφερες ή όχι.
Και βέβαια, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι μόνοι που ασχολούνται σοβαρά με τον αληθινό έρωτα, είναι οι image makers και οι μαρκετίστες του σεξ που απλά στον υπόσχονται για να σε δελεάσουν, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους.

Κι εσύ ρομαντική ψυχή, μετά από όλα αυτά απορείς γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις μια σχέση της προκοπής. Πας σε ψυχολόγους για να θεραπευτείς από την ανικανότητα σου. Πας σε καφετζούδες και σε αστρολόγους, σου ρίχνουν τα χαρτιά για να βρεις «τον άνθρωπο σου». Να ο κουπάτος έρχεται, να και η σπαθάτη. Ρωτάς για συναστρίες: «Ταιριάζουμε;» μόνον που δεν σκέφτεσαι ότι όλοι μας έχουμε μάθει στο «σεξ και τάλιρο». Τι να σου κάνουν λοιπόν οι πλανήτες όταν τα πάντα δουλεύουν σε λάθος βάση; Και συνήθως καταλήγεις με έναν ακόμη σκλάβο έρωτα, μια ακόμη πιστωτική κάρτα σεξ.

Ή πάλι στέκεις ασφαλής και ταμπουρωμένος στο κάστρο σου, υπερηφανεύεσαι για το επίπεδο και την πνευματικότητα σου.
Άχρηστη είναι, κούφια, με τόσους σκλάβους γύρω σου. Με τόσα παιδιά, που βιάζονται από νωρίς και συστηματικά, πριν γνωρίσουν καν το σώμα τους.

Κι αυτό το εμπορευματοποιημένο σεξ, που δεν είναι πια παιχνίδι, ποντάροντας στις αδυναμίες σου, υψώνει διαρκώς το ανάστημα του απέναντι σου, έτοιμο να ακυρώσει την πνευματικότητα σου, να την εξευτελίσει, να ην εκμαυλίσει. Όσο πληρώνεις είσαι μέρος του συστήματος και αργά ή γρήγορα θα καταπιεί εσένα και την όποια αγνότητα σου.

Έχεις παραδοθεί στην παρακμή σου;

Ας το πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Φαντάσου έναν κόσμο χωρίς όλα αυτά. Έναν κόσμο που κανείς δεν τσαλακώνει την σεξουαλικότητα σου με κούφιες ηθικολογίες. Έναν κόσμο που δεν σε γεμίζει ενοχές για το ίδιο σου το σώμα, που δεν κάνει την σεξουαλικότητα σου ένα τεράστιο απωθημένο, που δεν σε ευνουχίζει. Κι αν γι' αυτό χρειαστεί να βγάλεις από το κάδρο, οικογένεια, θρησκεία, θεσμούς, θεούς και δαίμονες, κάντο μην διστάσεις.
Φαντάσου έναν κόσμο που αγαπάς και θέλεις τον σύντροφο σου. Έναν κόσμο που δεν πληρώνεις για το σεξ, γιατί οι έμποροι του χρεοκόπησαν.

Κι είσαι εσύ που έδωσες μάχες γι' αυτό. Σταμάτησες να πληρώνεις, να αγοράζεις και να πουλάς τον έρωτα.

Ύστερα φαντάσου τον εαυτό σου παραδομένο στις ομορφιές της αβύσοου. Γιατί άβυσσος σε τραβά κάθε φορά που φτάνεις σε οργασμό, άβυσσος σε τυλίγει όταν φλέγεσαι από τον πόθο για τον άνθρωπο που αγαπάς. Αυτό σου πρέπει, αυτό είναι που θα προσδώσει αξία στον Σκορπιό μέσα σου. Αυτό είναι που θα απογειώσει τον Άρη και την Αφροδίτη σου, αυτό είναι ο αληθινός έρωτας σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved