Καυτή η Πανσέληνος του Αυγούστου!

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στο ολόγιομο φεγγάρι;

Καυτή η Πανσέληνος του Αυγούστου!

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, πραγματοποιείται στις 9.10 το βράδυ της Κυριακής, 10/8.

Παραδοσιακά, η πανσέληνος του Αυγούστου θεωρείται ως η Πανσέληνος της επιβράβευσης και παράλληλα το μάθημα που παίρνουμε είναι να μπορέσουμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των άλλων ανθρώπων, ενώ είναι γνωστή και ως Σελήνη του Οξύρυγχου (Sturgeon moon), ή Κόκκινο Φεγγάρι (Red Moon).

Η ομορφιά του θα κάνει τις ρομαντικές καρδιές να χτυπήσουν λίγο πιο δυνατά, ειδικά αν βρίσκονται σε διακοπές, αν το δούμε όμως καθαρά από την επιρροή των εμπλεκόμενων πλανητών, πρόκειται μάλλον για καρδιοχτύπι... άλλου τύπου: Όπως έχουμε ξαναγράψει τις ημέρες αυτές, Ερμής, Κρόνος και Ουρανός θα φροντίσουν να μην αφήσουν περιθώρια επανάπαυσης. Η Πανσέληνος προβλέπεται αξέχαστη για πολλούς, εφόσον απογυμνώνει τα γεγονότα και φωτίζει όλες τις σκοτεινές και αμήχανες πλευρές τους.

STEFANIA 300

Βέβαια οι ανατροπές και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν, ενώ η βραδιά αναμένεται ιδιαίτερα ερωτική και «καυτή» για τους εκπροσώπους των περισσότερων ζωδίων - διάβασε τι φέρνει στα ερωτικά μας, εδώ και στις ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει μια πρωτοποριακή στατιστική, όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, που υπόσχεται αναλόγως σεληνιακής φάσης, είτε αξέχαστες βραδιές έρωτα, είτε συνηθισμένα ερωτικά παιχνίδια.

Τι αναφέρει για την Πανσέληνο; Το πάθος παίρνει φωτιά!

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, τα ένστικτα και οι υποσυνείδητες επιθυμίες καταλαμβάνουν την ζωή μας, με τα συναισθήματα να τρέχουν στα όρια. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν τη μέγιστη σεξουαλική ευχαρίστηση. Το σεξ αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ενεργό και πρωτότυπο, κορεσμένο από τα ισχυρά συναισθήματα. Θα φέρει σίγουρα περισσότερη φαντασία, ενθουσιασμό, φωτεινότητα και πολυμορφία. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε σεξ, όπου θα μας φτάσει στην κορυφή, όπως ποτέ άλλοτε δεν έχουμε δοκιμάσει. Ο έρωτας εδώ είναι εορταστικός, απερίσκεπτος και εξωφρενικός!

Διάβασε περισσότερα για το σεξ ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης εδώ

Για το τι φέρνει στα 12 ζώδια, διάβασε εδώ

Για τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, διάβασε εδώ

oneirokriths pop up

Τα όνειρα που βλέπουμε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, είναι τα πιο παράξενα όνειρα! Σχετίζονται με την συναισθηματική μας ζωή και δείχνουν τις καταστάσεις και τους ανθρώπους για τους οποίους ξοδεύουμε πάρα πολύ συναίσθημα. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Εσύ, αλήθεια, τι όνειρο είδες;

Πάντως αν γίνει το όνειρο πραγματικότητα, και αποφασίσεις, σήμερα, κάτω από το φως του φεγγαριού, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, διάβασε πως να επιλέξεις την καλύτερη ημερομηνία γάμου!

Αλήθεια ήξερες ότι από τη στιγμή που έχεις ορίσει ημερομηνία για το γάμο σου, ορίζεις ταυτόχρονα και το ζώδιό του; Με άλλα λόγια, μπορεί να είσαι Κριός και ο/η σύζυγός σου Ταύρος, αλλά αν επιλέξεις "να δέσεις τον γάιδαρο σου", την 15η του Αυγούστου, για παράδειγμα, θα έχεις ένα γάμο στο ζώδιο του Λέοντα. Έλεγξε την ημερομηνία του γάμου σου για να μάθεις περισσότερα!

Tέλος, όλες τις εκδηλώσεις για τους ρομαντικούς ανά την Ελλάδα, θα τις βρεις μαζεμένες στο newsbomb.gr, εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved