Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6 έως 8 Αυγούστου

Ο χορός της ζωής σου: Χόρεψέ τους στον δικό σου ρυθμό, μέχρι να αποκτήσει η ευχή σου δύναμη...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6 έως 8 Αυγούστου

Ο Άρης αγκαλιασμένος με τον Ποσειδώνα μοιρολογούν πάνω στο ναυαγισμένο κουφάρι σου.

-Αχ Άνθρωπε! Για πόσο καιρό ακόμη θα πέφτεις θύμα του χειρότερου εαυτού σου;

Πρωτόμαθες τον τοξικό Άρη από την ίδια τη Φύση. Γνώρισες πλάσματα φαινομενικά ακίνδυνα, που όμως το δηλητήριο τους είναι ικανό να σε αφανίσει. Κι επειδή είσαι ο καλύτερος μαθητής της, μιμήθηκες ή έκλεψες την Φύση χρησιμοποιώντας ανάλογες ουσίες για να βλάψεις τους εχθρούς σου, για να κερδίσεις.
Εκτός από τους ομοίους σου καταπολέμησες ζιζάνια και ζωύφια που δεν σε εξυπηρετούσαν κι όταν η τεχνολογία σου το επέτρεψε τα αφάνισες θριαμβευτικά, αφήνοντας όμως πίσω σου τα απόβλητα της πράξης σου.

Έφτιαξες και χημικά όπλα, θανατηφόρα αέρια που χρησιμοποίησες στους πολέμους σου.

Η μανία σου για περισσότερα κέρδη σε έκανε ακόμη να νοθεύσεις οτιδήποτε αγνό και καθαρό. Νόθευσες την τροφή σου, το λάδι σου, το γάλα σου, τον καπνό σου, την βενζίνη σου... Για να βγάλεις πέντε δεκάρες παραπάνω.

Κι έφτασες να κάνεις τον πλανήτη σου και τους συνανθρώπους σου έναν τοξικό σκουπιδότοπο. Σχεδόν τίποτε από αυτά που παράγεις δεν είναι απαλλαγμένο από τα δηλητήριά σου. Κι εσύ τρέφεσαι με αυτά τα δηλητήρια, καταλήγοντας ανήμπορος στο κρεβάτι του πόνου.

Με ανάλογο τρόπο όμως μόλυνες ή νόθευσες και την ψυχή σου, κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η φυσική πονηριά των όντων που σε περιβάλλουν, φιλτραρισμένη από την λογική σου, έγινε ένα πρωτόφαντο τοξικό κοκτέηλ, χρήσιμο όχι για πια μόνον για την επιβίωση αλλά κυρίως για την επικράτησή σου. Έμαθες να κοροϊδεύεις, να ραδιουργείς και να προδίδεις, κόβοντας δρόμο μπροστά στους κινδύνους μιας απ' ευθείας αντιπαράθεσης. Έμαθες να κερδίζεις, κλέβοντας.

Νόθευσες ιδεολογίες, τόσο ώστε να γίνουν κενό γράμμα.

Έπαιξες και με με αόρατες δυνάμεις που δεν κατανοούσες, ασκώντας αυτό που ονόμασες μαγεία. Πίστεψες στην δύναμη της και την έδεσες στο άρμα των υλικών σου αναζητήσεων. Μπήκες στον κόπο να εξουσιάζεις ανθρώπινες ψυχές, να τις εκμεταλλεύεσαι, να τις πουλάς και να τις αγοράζεις, στοχεύοντας πάντα στην αύξηση των κερδών σου.

Έφτιαξες κατασκοπευτικά δίκτυα, εξαγόρασες και μίανες συνειδήσεις, κατηγόρησες άδικα, ψευδομαρτύρησες κι όλα αυτά για να κρατήσεις την εξουσία σου. Η Ιστορία σου απαρτίζεται από μηχανορραφίες και συνομωσίες. Τα δελτία ειδήσεων γέμισαν με τα κατορθώματα σου. Δηλητηριάζεις τους πάντες και τα πάντα για να απαλλαγείς από την ενοχλητική παρουσία τους. Κι έχεις μολυνθεί τόσο πολύ που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα. Βιώνεις την άρρωστη παραίσθηση μιας δήθεν αιώνιας εξουσίας, χωρίς να βλέπεις ότι αυτή διαρκώς πέφτει κι αντικαθίσταται από μια άλλη. Ματαιοπονείς αιώνες, τρέφοντας το πνεύμα σου αποκλειστικά με τοξικές σκέψεις.

Και το τίμημα που πλήρωσες και πληρώνεις γι' αυτό είναι βαρύ. Η νοθευμένη κι άρρωστη ψυχή σου, έπαψε πια να σε αναγνωρίζει, έγινε ξένο σώμα μέσα στο σώμα σου κι επιπλέον έχασε την επαφή της με τον φύλακα-άγγελο της. Τον αντικατέστησε με τους τεχνητούς παραδείσους της απελπισίας σου. Πίνεις, σνιφάρεις και ντοπάρεσαι, «φτιάχνεσαι» για να γλιτώσεις από την δυστυχία σου, μα αυτή παραμένει αήττητη να σου βγάζει τη γλώσσα.
Απευθύνεσαι στον Θεό σου, παρακαλάς κι ελπίζεις για το έλεός του, μα ούτε οι προσευχές σου, ούτε τα τεχνάσματαά σου αποδίδουν, αφού έχεις απολέσει την φυσικότητα σου. Όσο παραμένεις ένα τοξικό σκουπίδι, ο Θεός σου δεν σε ακούει, δεν μπορεί να σε ακούσει, αφού εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

Και χωρίς τον Θεό σου, χωρίς την επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου είσαι καταδικασμένος να βουλιάζεις και να πνίγεσαι μέσα στην τοξικότητα σου. Να πέφτεις διαρκώς θύμα της. Να αρρωσταίνεις και να μην ξέρεις το γιατί.

Να βλέπεις ενδεής τη Φύση να σε «εκδικείται» και να παριστάνεις τον ανήξερο. Να βαδίζεις με μαθηματική ακρίβεια προς τον χαμό σου.

Είσαι λοιπόν χαμένος από χέρι;
Όχι απαραίτητα...

Προλαβαίνεις ακόμη να αποτοξινωθείς, αρκεί να το θέλεις. Μόνο που πια, όσον αφορά στον πλανήτη σου, επειδή η ζημιά είναι μεγάλη δεν αρκεί να το κάνεις μόνον εσύ.

Κι εδώ δεν σου γράφω για μια οικολογική συνείδηση που αρχίζει και τελειώνει στο να μαζεύεις σκουπιδάκια. Το πρόβλημά σου είναι βαθύτερο. Η ζωή σου έχει νοθευτεί με πιεστικούς σκοπούς που έχουν διαταράξει κάθε φυσικό ρυθμό σου. Σκέψου μόνον ότι στον βωμό του κέρδους και της «αποτελεσματικότητας» σου, έχεις φτάσει στο σημείο να παίρνεις χάπια για να κοιμηθείς και χάπια για να μείνεις ξύπνιος. Τραγωδία.

Εκείνο που χρειάζεσαι λοιπόν είναι μια στοιχειώδης χαλάρωση, ένα σπάσιμο της εντατικής ρουτίνας που βιώνεις, κάτι που με τη σειρά του απαιτεί να βγεις έξω από τους «τρελούς» ρυθμούς παραγωγής και κατανάλωσης.

Απαίτησε το, επίβαλε το σε όλους αυτούς που ζουν στην παραίσθηση της εξουσίας τους και σου ζητούν να εντείνεις όλο και περισσότερο τους ρυθμούς σου. Βγάλε τους από τον τεχνητό παράδεισο τους, στην ανάγκη γκρεμίζοντας τον.

Χόρεψέ τους στον δικό σου ρυθμό, πριν καταρρεύσεις σαν άδειο σακί.
Αυτή είναι η πρώτη σου επανάσταση, η πρώτη σου ανάσα.

dance0508 a

Η χαλάρωση θα σε βοηθήσει κι εσένα να συνέλθεις από τον λήθαργο σου. Να σπάσεις τον φαύλο κύκλο της πλάνης σου. Να ξεχάσεις και να απαρνηθείς τους απάνθρωπους σκοπούς σου. Να καταπολεμήσεις την πείνα της κυριαρχίας σου, να απαλλαγείς από την κερδοσκοπική σου δίψα. Οι δυνάστες σου σε έχουν πείσει ότι είσαι σαν κι αυτούς, μα δεν είναι έτσι.

Κι ύστερα θα θυμηθείς ότι όπως σε δίδαξαν κάποιοι σοφοί πρόγονοι σου, κάθε δηλητήριο στην σωστή δοσολογία γίνεται φάρμακο.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις τα «μαγικά» σου. Να θεραπευτείς και να θεραπεύσεις.
Μπορείς να εξακολουθήσεις να παραπλανείς, όταν αυτό σε βοηθά να γλιτώσεις από έναν μεγάλο κίνδυνο, χωρίς να χάσεις την ψυχή σου.

Κι ύστερα μπορείς πια να βουτήξεις στα μυστήρια της ύπαρξης, ανιχνεύοντας τις μυστικές δυνάμεις που δρουν σε αόρατα πεδία. Να επικοινωνήσεις με τα «φαντάσματα» σου και να συμφιλιωθείς με αυτά. Να αντλείς από το Ασυνείδητο τον ανθό του, να «υπνοβατείς» στην σωστή κατεύθυνση, να αποκτήσει η ευχή σου δύναμη.

Κι ύστερα θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι σημαίνει στην πραγματικότητα η Αγάπη. Μια Αγάπη ανόθευτη από εμμονές και «ντόπες».

Μια Αγάπη που μπορεί να γίνει το όχημα της σωτηρίας σου.
Αυτή είναι η δεύτερη επανάσταση σου και η Ανάστασή σου.

Τότε είναι που ο Θεός σου θα σε ακούσει ξανά.

Τότε είναι που μπορείς πια να απολαύσεις τον χορό σου, όχι σαν μια πράξη εκτόνωσης ή σεξουαλικής πρόκλησης, αλλά σαν μια θεία λειτουργία που επανασυντονίζει την ψυχή σου. Να κάνεις κάθε χορό, τον χορό της ζωής σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved