Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/7 έως 3/8

Οι ημέρες ευνοούν τις αγορές! Προγραμμάτισε τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/7 έως 3/8

Οι ημέρες ευνοούν τις αγορές κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να προμηθευτείς ότι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, αν δεν το έχεις πράξει ήδη. Μπορείς επίσης να κανονίσεις οτιδήποτε σχετικό με διαμονή, εισιτήρια κλπ.

Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με την Δήμητρα θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τα κατάλληλα ρούχα ή αξεσουάρ, ώστε να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση! Ωστόσο για να μην μπεις σε περιττά έξοδα, δες πρώτα μήπως κάποιος φίλος ή γνωστός διαθέτει αυτό που χρειάζεσαι. Γενικότερα, μπορεί να ωφεληθείς από χρήσιμες πληροφορίες αλλά και μια συνεργασία.

Ακόμη, αν είσαι επαγγελματίας, η όψη θα σε εξυπηρετήσει άριστα στην διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ότι πρέπει για να ξεχωρίσεις μέσα από τις επιλογές σου. Εδώ, όσον αφορά στις αγορές σου, αποκτά προτεραιότητα οτιδήποτε σπάνιο, πολύ ιδιαίτερο, «στιλάτο» ή εξωτικό, ακόμη κι αν σε κάποιους φαίνεται extreme!
Κι αν ανήκεις στους τυχερούς, το σύμπαν σίγουρα σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, υπό μορφή ενός μπόνους ή δώρου.

Όσο για το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, προσφέρεται για κινήσεις με υψηλό ρίσκο και πλουσιοπάροχα κέρδη. Δεν χρειάζεται όμως να ...ξεπενταριαστείς, κυνηγώντας «την καλή». Αρκούν και τα λίγα.

Η όψη είναι κατάλληλη και για αγορές ανθεκτικών ειδών σπορ ή κάμπινγκ, αντίθετα όμως δεν συστήνεται για οτιδήποτε εύφλεκτο. Αν μάλιστα προβείς σε μια σημαντική αγορά (ακινήτου ή μεταφορικού μέσου), η πρώτη σου κίνηση θα πρέπει να είναι η... ασφάλεια πυρός!

Η στήλη θα διακοπεί προσωρινά για τον μήνα Αύγουστο. Θα είμαστε πάλι κοντά σας από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved