Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24 έως 27 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24 έως 27 Ιουλίου

Follow the money!

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από θετικές και καλείσαι να εκμεταλλευτείς μοναδικές ευκαιρίες. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις το μεγάλο βήμα, επενδύοντας ή ξεκινώντας μια σημαντική προσπάθεια, αρκεί να μην ξεχάσεις τον βασικό κανόνα: Follow the money, που στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει όπου δεις να επενδύουν οι «μεγάλοι» πράξε αναλόγως.
Και βέβαια δεν χρειάζεται να γίνεις πλεονέκτης...
Αν χρειαστείς κεφάλαια είναι πολύ πιθανόν να τα βρεις, πρόσεξε μόνον μην δανειστείς πολλά περισσότερα από αυτά που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα.
Επίσης, καλό είναι να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη σου (πρακτικά μέχρι την Παρασκευή) και να μην επενδύσεις όλες σου τις οικονομίες, βασισμένος σε υποσχέσεις και λογιών-λογιών «τυράκια».

Στις αγορές παίζονται κερδοσκοπικά παιχνίδια «κορυφής» και μέσα στο Σ/Κ πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Αν πάλι ανήκεις στους... πολύ τυχερούς, τότε τα κέρδη θα έρθουν να σε βρουν, χωρίς να αναλάβεις κάποια ιδιαίτερη πρωτοβουλία. Αγόρασε κι έναν λαχνό, ποτέ δεν ξέρεις...

Όσον αφορά στις αγορές σου, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η σπατάλη και οι αχρείαστες αγορές χάριν εντυπωσιασμού. Κατά τα άλλα, κάθε αγορά σου, από ρούχα-παπούτσια μέχρι... σπίτια θα κουβαλά για πάντα την θετική ενέργεια των ημερών.
Γενικά η καταναλωτική κίνηση αναμένεται να είναι ζωηρή, κάτι που θα ευνοήσει σίγουρα την εμπορική κίνηση.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved