H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/7 έως 24/7

Σελήνη στους Διδύμους – Ψάχνοντας ανταπόκριση με ή χωρίς λόγια

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/7 έως 24/7

Ένα διήμερο γεμάτο επικοινωνία, συναντήσεις και ποικίλες συναναστροφές είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 21/7 στις 7.35 το βραδάκι.

Η αρμονική όψη με τον Δία στις 9.52 το βράδυ, υπόσχεται μια πληθωρική νύχτα που θέλει να μας περιστοιχίσει από διάφορους ανθρώπους, δίνοντας ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ανταλλαγές απόψεων και εξαγωγή απωθημένων.

Στις 22/7 στις 9.19 το πρωί, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει και κλείνει την ημέρα με την τάση να επικοινωνήσουμε οτιδήποτε και με οποιονδήποτε, αλλά να συνειδητοποιούμε πως κάτι ξεφεύγει, καταφέρνοντας να αποδράσει από την ουσία.
Η μέρα μπορεί να φορεθεί σε δύο εκδοχές. Αυτή της δήθεν απομόνωσης, του στυλ πάω μόνος για μπάνιο σε οργανωμένη παραλία και αυτή της ενθουσιώδους συμμετοχής σε όλα, παραμένοντας όμως σφιχταγκαλιασμένοι με την ουτοπία μας.

Στις 23/7 στις 3.28 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που είναι και η μοναδική της ημέρας, συντελείται σε ώρα που μόνο αν ξενυχτάμε, σε συνδυασμό με την προηγούμενη όψη, μπορούμε να περάσουμε ένα βράδυ που δεν μοιάζει με άλλα, με ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε καλά, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να κάνουμε τηλέφωνα, να στείλουμε mail, κλείνοντας επικοινωνιακές εκκρεμότητες.

Στις 24/7 στις 3.53 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, ευνοεί το κοινωνικό ξεσάλωμα, το φλερτ, τη διασκέδαση και οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε ζωντάνια και ενθουσιασμό.
Στις 6.00 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο συσσωρεύοντας σκέψεις, αναμνήσεις και παράπονα, που θα εκφραστούν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Τοξότες, Λέοντες και Κριοί, σερβίρεστε απολαυστικά παγωμένα ποτά και gourmet εδέσματα και έπειτα επιδίδεστε σε ξέφρενους χορούς στην πίστα. Εκφραστείτε όπως σας λέει η καρδιά σας.

Ιχθύες και Παρθένοι, αν θέλετε να μη νιώθετε παραπλανημένοι και να μην παραπατάτε στα βήματά σας, προσέξτε αυτά που λέτε να συμβαδίζουν με αυτά που θέλετε να κάνετε, όποια και αν είναι αυτά.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, κανείς δεν επιθυμεί ένα βλοσυρό ύφος πάνω του, τη στιγμή που σκάει και λάμπει από αυθορμητισμό και χαμόγελο. Αφεθείτε στην επικοινωνία και μην έχετε διαρκώς το νου σας σε όρια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved