H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/7 έως 21/7

Σελήνη στον Ταύρο – Καλοκαιρινή πανδαισία με υπερβολικές προεκτάσεις

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/7 έως 21/7

Με την πληθωρική αίσθηση που εξακολουθεί να μας περιβάλει και μετά από ένα αλύτρωτο διήμερο επιθυμιών και δράσης, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 19/7 στις 11.43 το πρωί.

Στις 12.55 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 1.35 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, κυριαρχούν στη μέρα μας με τρόπο σαρωτικό.
Η υπερβολή αγγίζει τα όρια της ασυδοσίας, η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις κινήσεις μας.
Η μέρα αυτή είναι γεμάτη ασυγκράτητες επιθυμίες, ενώ προβλέπεται να ξοδευτούν πολλά χρήματα και συναισθήματα. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις γίνονται κόκκινο πανί για τον εσωτερικό μας ταύρο, ενώ η νύχτα είναι γεμάτη ευκαιρίες, ερωτικές περιπτύξεις, ξεφάντωμα και διασκέδαση, μέχρι τελικής πτώσης.

Στις 20/7 και μόλις 49' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ υπόσχεται μια νύχτα υπερδιέγερσης, με καλό φαγητό και ποτό κάτω από το φως των κεριών ή δίπλα στον ήχο των κυμάτων.
Όποιο τρόπο διασκέδασης και αν διαλέξουμε αυτό το βράδυ, το ζητούμενο είναι να διασκεδάσουμε και να μην το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο.
Στις 2.51 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή συμβάλει σε χαλαρές συζητήσεις που ξενυχτούν για να απολαύσουν τα όμορφα λόγια τους.
Στις 9.30 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα σταθεροποιεί έως το απόγευμα τις θέσεις και στις προθέσεις μας, ενώ η επιμονή μας οδηγεί σε επιτυχημένα αποτελέσματα.
Στις 6.21 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, έρχεται για να υπενθυμίσει την αίσθηση του ανικανοποίητου καταβάλλοντάς μας μέσα από ηττοπαθή διάθεση.
Ακόμα και αν δεν νιώσουμε υποταγή στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, το βράδυ δεν προσφέρεται για ζωντάνια, κίνηση και κοινωνικές αβρότητες.

Στις 21/7 στις 5.13 το απόγευμα η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ήλιο ξεκινά την ημέρα μας με διάθεση να απολαύσουμε έναν μερακλίδικο καφέ, το μεσημέρι ένα πιάτο καλό φαγητό και στο ενδιάμεσο να διευθετήσουμε τυπικά και αναγκαία θέματα. Γενικά ως το απόγευμα επιδιώκουμε χαλαρές ασχολίες και δραστηριότητες.
Στις 7.35 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα διήμερο αιφνιδιασμού και έκπληξης χωρίς πολλές περιστροφές.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, θα υπερβάλλετε πολύ σαν αντίδραση μιας αφόρητης καταπίεσης. Θα το χαρείτε με την ψυχή σας, αλλά επειδή οι τύψεις καραδοκούν, φροντίστε να μην τους επιτρέψετε την είσοδο πράττοντας ανάλογα.

Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, το διήμερο αυτό είναι για εσάς, έτοιμο να σας αποζημιώσει, να σας χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές και να δώσει ευκαιρίες εκτόνωσης, έρωτα και πάθους,

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είστε υπεράνω αντιξοοτήτων και το μόνο που αισθάνεστε είναι μια φλόγα που σας κατευθύνει άλλοτε σωστά και άλλοτε λάθος, αλλά ποτέ χωρίς προορισμό.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved