Το πάρε-δώσε των άστρων, από 17 έως 20 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 17 έως 20 Ιουλίου

Οικονομικές περιπέτειες

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει ετοιμοπόλεμο και με γρήγορα αντανακλαστικά, τόσο για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, όσο και να αντιδράσεις αποτελεσματικά σε έξωθεν επιβουλές, είτε στα πλαίσια του νόμου, είτε σε αυτά του,,, νόμου της ζούγκλας!
Ξέρεις ότι γύρω σου υπάρχουν πολλοί πεινασμένοι –είτε εκτός, είτε εντός εισαγωγικών- που περιμένουν για να αρπάξουν ό, τι βρεθεί στο διάβα τους.

Όπως κι αν έχει σίγουρα θα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο και τα κεκτημένα σου και σε αυτήν την προσπάθεια σου μη διστάσεις να αναζητήσεις περιστασιακές συμμαχίες, που θα κάνουν το έργο σου ευκολότερο.
Αν όμως έχεις ήδη μια συνεργασία, μπορεί να κλονιστεί εξ αιτίας μιας σοβαρής διαφωνίας, αφήνοντας πίσω μια σειρά από οικονομικές εκκρεμότητες.

Βλέποντας τα πράγματα θετικά, είναι μάλλον η ώρα να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο αλλά από την άλλη πλευρά αφήνουν σημαντικά περιθώρια κέρδους. Αν μάλιστα ανήκεις στους... πολύ τυχερούς, η «κρυφή» σύνοδος του Ερμή με τον αστρικό Δία θα εξυπηρετήσει άριστα τις επιλογές σου, παρέχοντας σου σημαντικά κέρδη και βοήθειες.
Να θυμάσαι βέβαια ότι θα πρέπει να φυλάξεις τα όποια κέρδη σου και δεν είναι σκόπιμο να ξοδέψεις το πλεονέκτημα σου, πιστεύοντας ότι «γύρισε» η τύχη σου, αφού η εμμονή σου μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Ο Άρης σου λέει «πάρε τα λεφτά και τρέχα» κι αν δεν το πράξεις, τότε θα στα πάρει πίσω, έτσι γρήγορα όπως στα έδωσε!

Όσον αφορά στις αγορές σου καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη και να προτιμήσεις τα εργαλεία, τα όργανα γυμναστικής ή τα αθλητικά. Στο πρόγραμμα είναι και τα δικαστικά ή νομικά έξοδα, όπως επίσης και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιδιόρθωση μιας ζημιάς. Με τον Άρη «παρόντα», όλο και κάτι θα... σπάσει!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved