Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 45' 07" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 47' 47" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 08' 34" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 30' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 01° 07' 00" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 56' 13" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 27' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 58' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 25' 22" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 40' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 56' 08" ΤΑΥΡΟΣ R

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16 έως 18 Ιουλίου

Οι άλλοι...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16 έως 18 Ιουλίου

 

Είναι παντού. Πολλές φορές τους προσπερνάς χωρίς να τους δίνεις σημασία. Κάποιες άλλες όμως οι αισθήσεις, ο νους και η καρδιά σου τους ακολουθούν.

Οι άνθρωποι που σου κάνουν κλικ, που σε σοκάρουν, που κολλάνε πάνω σου σαν βδέλλες, που σε διώχνουν μακριά τους, που σε απωθούν, που σε έλκουν... Όλοι εκείνοι που καταφέρνουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, δεν είναι απλά οι άλλοι. Είναι οι δικοί σου «άλλοι».

Μπορεί να τους θαυμάζεις
Να τους θυμώνεις
Να τους κριτικάρεις
Να τους μισείς
Να τους αγαπάς

Ό, τι κι αν κάνεις, να θυμάσαι ότι στην πραγματικότητα απευθύνεσαι στον εαυτό σου.

Κάθε φορά που κάθεσαι μπροστά σε έναν καθρέφτη, βλέπεις το είδωλο σου. Ό, τι κάνεις, κάνει. Είσαι εσύ, χωρίς καμιά αμφιβολία.
Σκέψου όμως ότι αυτή είναι η περιορισμένη δυνατότητα ενός υλικού καθρέφτη. Οι ψυχικοί καθρέφτες, που ίσως πρωτάκουσες γι' αυτούς στα παραμύθια, έχουν άλλες ιδιότητες, μαγικές και παράδοξες για τον κόσμο των αισθήσεων σου. Εκεί παρότι είσαι εσύ πάλι που καθρεφτίζεσαι, δεν βλέπεις το είδωλο σου αλλά κάποια είδωλα ξένα, διαφορετικές μορφές που παραβιάζουν τους φυσικούς σου νόμους.
Εσύ πρώτα απ' όλα είσαι άνδρας κι απέναντι σου καθρεφτίζεται μια κομψευόμενη γυναίκα.
Είσαι γυναίκα αλλά το είδωλο σου είναι αρσενικό...
Είσαι ένας απλός εργάτης, μα απέναντι σου στέκει ένας αρχοντάνθρωπος.
Είσαι ένας σοφός, μα το είδωλο σου σε θέλει σχολιαρόπαιδο.

Χα! Για δες τι πλάκα που έχει...

Συνοφρυώνεσαι όμως γιατί στους καθρέφτες της ψυχής σου υπάρχουν και κάποιοι τύποι που δεν σου αρέσουν καθόλου.

Να ένας μοχθηρός, να κι άλλος ένας ανόητος, ένας ζηλιάρης, ένας δολοπλόκος... Δεν τους θέλεις, μα εκείνοι επιμένουν να στέκονται απέναντι σου.
Μα ποιος τους κάλεσε όλους αυτούς;

Θυμωμένος αρπάζεις ένα σφυρί για να σπάσεις τον καθρέφτη σου μα εκείνο περνάει από μέσα του χωρίς να τον βλάψει. Επιμένεις, κοπανιέσαι αλλά μάταια. Ό, τι κι αν κάνεις, οι ανεπιθύμητοι εξακολουθούν να σε στοιχειώνουν.
Κλείνεις τα μάτια σου αλλά τους βλέπεις. Κλείνεις τα αυτιά σου αλλά τους ακούς. Τους μυρίζεις, τους γεύεσαι, σε πιάνουν... Σκέτος εφιάλτης!
Μα ποιοι είναι όλοι αυτοί; Γιατί σε βασανίζουν με την παρουσία τους; Τι αμαρτίες πληρώνεις, τέλος πάντων;

Απελπισμένος πιάνεσαι από την έσχατη παρηγοριά σου.

Τουλάχιστον λες δεν είσαι σαν κι αυτούς. Ακόμη κι αν αναγκαστείς να συγχρωτίζεσαι μαζί τους, δεν πρόκειται να τους μοιάσεις ποτέ.

Εδώ είναι που το σύμπαν περιγελά την βεβαιότητα σου.

Γιατί εσύ τους έφερες. Δικές σου είναι οι αντανακλάσεις. Αυτοί είναι οι δικοί σου «άλλοι» κι αν κάτι δεν σου αρέσει πάνω τους και θέλεις να το αλλάξεις, θα πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου, που νομίζεις ότι έκτισες και περιφρουρείς με τον ιδανικό τρόπο. Και σου είναι εύκολο να λες ότι πάντα φταίνε οι άλλοι για να μην θίξεις ούτε κεραία από το οικοδόμημα σου. Όμως οι «κολλητοί» σου άλλοι θα είναι πάντα εκεί για να σου θυμίζουν τις αδυναμίες σου. Εύχομαι και την υπεροχή σου, όταν με το καλό παντρέψεις τις διαφορετικότητες σου και πάψεις να τις βλέπεις σε καθρέφτες. Εσύ είσαι το αφεντικό κι εσύ οφείλεις να το πράξεις.

Σε αυτό το διαρκές πεδίο μάχης, όπου ο πόλεμος και η ειρήνη ανάμεσα στο "εγώ" σου και τους άλλους, ορίζει και τον βαθμό της εξέλιξης σου, εσύ είσαι ο στρατηλάτης με την πνευματική ρομφαία. Η συνειδητότητα σου είναι το κλειδί της νίκης σου.

Κι αν δυσκολεύεσαι να βουτήξεις μονομιάς στα τρίσβαθα της ψυχής σου, μπορείς να ξεκινήσεις από τους «άλλους» σου. Γνώρισε τους καλύτερα, πλησίασε τους κι ας σου μοιάζουν τόσο ξένοι, μυστηριώδεις ή καταχθόνιοι. Αν πάψεις να τους κατηγορείς και στήσεις γέφυρες ανάμεσα σας, τότε θα δεις ότι κι εκείνοι θα γλυκάνουν. Θα πάψουν να βγάζουν την γλώσσα στο εγώ σου, θα γίνουν λιγότερο ενοχλητικοί και πιο συνεργάσιμοι.
Κι αν καταφέρεις πραγματικά να τους αγαπήσεις, τότε και μόνον τότε θα βρεις την ειρήνη, μέσα σου και έξω σου.

"Αγάπα τον πλησίον σου, ως σ' εαυτόν"
Πιστεύω να καταλαβαίνεις τώρα την αξία αυτής της ρήσης.

Ο προορισμός σου είναι να ολοκληρωθείς, αφομοιώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα ασυνείδητα περιεχόμενα, από αυτά που εμφορούνται μέσα σου.
Αυτά που ένα ικανό και έμπειρο μάτι μπορεί να διαγνώσει μέσα στο ωροσκόπιο σου.

Να ξέρεις όμως ότι κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος να λειτουργήσει ολοκληρωμένα το ωροσκόπιο του. Όπως όλοι μας, λοιπόν, έτσι κι εσύ διάλεξες αρχικά να κινείσαι με έναν τρόπο που έμοιαζε πιο συμβατός με την «εγκεκριμένη» πραγματικότητα σου. Αυτήν που βίωσες στα πρώτα σου βήματα μέσα στην κοινωνία και την οικογένεια σου.
Κι όλα εκείνα τα στοιχεία, όλες οι τάσεις που υπήρχαν μέσα σου αλλά δεν έτυχαν καμιάς αποδοχής ή έγκρισης, μορφοποιήθηκαν στο εξωτερικό σου περιβάλλον για να σου θυμίζουν την ύπαρξη τους, μήπως και κάποια ημέρα... ασχοληθείς μαζί τους.

Όλα αυτά είναι οι δικοί σου «άλλοι» κι όσο βελτιώνεσαι, τόσο η εικόνα τους θα σου γίνεται περισσότερο αρεστή. Όσο βελτιώνεσαι και συνειδητοποιείς τις αλήθειες σου, θα βελτιώνονται και οι σχέσεις σου. Οι συνεργασίες σου κι οι έρωτές σου. Αυτό είναι το μυστικό της εξέλιξής σου, που στο ωροσκόπιο σου κρατούν σφιχτά ο Ζυγός, ο 7ος οίκος σου και η Δήμητρα. Οι δικοί σου «άλλοι».

Κι ίσως είναι καιρός να σταματήσεις να ζητάς μονίμως από την τύχη να στεφανώσει τις προσπάθειες σου σε αυτούς τους τομείς. Να ψάχνεις για καλές συναστρίες που νομίζεις ότι θα σου λύσουν το πρόβλημα. Να καταριέσαι τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, που σε έριξαν στα... σκληρά.
Χωρίς την δική σου προσπάθεια και εξέλιξη, οι «άλλοι» σου θα σου θυμίζουν πάντα την ασυνείδητη πλάνη σου. Τον «λίθο» που απέρριψες αλλά τελικά έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος της «ατυχίας» σου.

Αντίθετα, η συνειδητότητα και η αγάπη σου είναι που μπορούν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Κι είναι μαγικό και συνάμα όμορφο να «κλέβεις» από τον κάθε πλανήτη κι απ' το κάθε ζώδιο, τους καλύτερους «άλλους»!

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ. 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved