H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/7 έως 13/7

Σελήνη στον Αιγόκερω – Εντυπωσιακή κατάδυση από τον υψηλότερο βατήρα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/7 έως 13/7

Ένα διήμερο με μεγάλη ένταση, νευρικότητα, εριστική και εύφλεκτη διάθεση ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σήμερα 11/7 στις 6.24 το πρωί.

Λίγο ή πολύ, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, θα βιώσουμε μια νευρική στιγμή με προεκτάσεις θυμού και σκληρών συμπεριφορών.
Η μέρα αυτή θα είναι απαλλαγμένη από όλα τα παραπάνω, καθώς η μόνη όψη που την επηρεάζει, είναι αυτή με τον Ποσειδώνα στις 6.12 το απόγευμα, κλείνοντας την ημέρα με αναζήτηση χαλαρωτικών στιγμών και ησυχίας, ενώ η διαμονή κοντά στη θάλασσα θα είναι ευεργετική.

Στις 12/7 πλέον στις 1.48 μετά τα μεσάνυχτα, η συνάντηση με τον Πλούτωνα πυροδοτεί σφοδρά συναισθήματα, ενώ από το προηγούμενο βράδυ αργά, αρχίζουμε να φορτώνουμε με ένταση.
Στις 8.45 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα σαν να μας τσιμπάνε ένα σμήνος κουνούπια και υποφέρουμε από το οίδημα.
Η νευρικότητα και η προσπάθεια να ξεφύγουμε από ό, τι μας καταπιέζει είναι έκδηλες, αλλά στις 9.07 η παρέμβαση της αρμονικής όψης με τον Κρόνο λειαίνει τα γρέζια της υπερέντασης και της τάσης να μην μας χωράει τίποτα και πουθενά.
Στις 2.25 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία είναι πράγματι εκρηκτική και ανεβάζει τους τόνους σαν τους λαρυγγισμούς μιας σοπράνο.
Στις 7.42 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη κάνει τις σχέσεις μας με τους άλλους ασφυκτικές, ενώ χωριζόμαστε σε δύο στρατόπεδα διαλέγοντας παίκτες.
Ο ανταγωνισμός και η επιθετική διάθεση δεν έχουν τέλος, ακόμα και αν προσπαθούμε να φανούμε ψύχραιμοι.

Στις 13/7 στις 4.55 τα ξημερώματα, η δυσαρμονική όψη με τον Δία δεν προλαβαίνει να επεκτείνει και πολλά καθώς στις 6.07 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, αναζητήστε μέρη και ανθρώπους που κατευνάζουν, μένοντας μακριά από εριστικές τάσεις και συμπεριφορές.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαύστε τα κοκτέιλ σας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγει από τα συνηθισμένα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αφήστε για λίγο τις σκέψεις που περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό σας με την πρόφαση πως νοιάζεστε για τους άλλους. Γίνετε πιο πειστικοί και όλοι θα το καταλάβουν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved