Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10 έως 13 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10 έως 13 Ιουλίου

Με το δάκτυλο στην... σκανδάλη!

Μέχρι και την Κυριακή, ο Άρης σε θέλει ετοιμοπόλεμο, αφού από τα αντανακλαστικά σου θα εξαρτηθούν πολλά. Η λέξη-κλειδί των ημερών είναι «διεκδίκηση» και βέβαια αυτό αφορά τόσο στις «επιθετικές» σου ενέργειες, που στοχεύουν σε ένα άμεσο κέρδος, όσο και στις αμυντικές σου απέναντι σε πρόσωπα που θα αποπειραθούν να διαταράξουν την οικονομική σου –και όχι μόνον-γαλήνη. Δυστυχώς ο Άρης ανοίγει και την όρεξη των «αρπακτικών», που όπως ξέρεις πέρα από τις ικανότητες τους διαθέτουν και... απύθμενο θράσος!
Εδώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί και η συνδρομή του νόμου, σε πρώτη φάση ωστόσο η άμεση αντίδρασή σου είναι εκείνη που θα αποτρέψει μια σχετικά μεγάλη ζημιά.

Οικονομική διάσταση φαίνεται να έχει και το «σπάσιμο» μιας συνεργασίας, ενώ διεκδικήσεις και συγκρούσεις ενδέχεται να προκύψουν και στον χώρο της εργασίας σου, όπου καλείσαι να υπερασπιστείς τα στοιχειώδη μισθολογικά δικαιώματα σου (τουλάχιστον).

Στον αντίποδα, μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω μιας προσωρινής αλλά προσοδοφόρας εργασίας. Μάλιστα αν ανήκεις στους τυχερούς, μπορεί να δεις το εισόδημα σου να αυξάνεται... εκθετικά και σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το να μην ξοδέψεις μονομιάς τα κέρδη σου, αφού... δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού! Φύλαξε για να έχεις...

Όσον αφορά στις αγορές σου καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε το εύθραυστο ή πολύ ευαίσθητο. Οι προτεραιότητές σου είναι τα αθλητικά είδη, τα εργαλεία, τα μηχανήματα και γενικότερα ο τεχνικός εξοπλισμός σου, πολύ περισσότερο που μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσεις ένα μέρος του εξ αιτίας μιας ζημιάς.

Ένα ακόμη «μέτωπο» είναι αυτό της υγείας, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενες προσβολές και μολύνσεις, χρησιμοποιώντας τα αναγκαία σκευάσματα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved