H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/7 έως 9/7

Σελήνη στον Σκορπιό – Στριφώνοντας το επιμελώς ξεφτισμένο μου ρούχο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/7 έως 9/7

Μετά από ένα ενθουσιώδες διήμερο που η κούρασή του έμοιαζε με γλυκιά κόπωση, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 6/7 στις 10.34 το βράδυ για να μας βυθίσει σε χαλαρωτικές, ηδονικές και εντελώς ιδιωτικές, συναισθηματικές θάλασσες.
Το διήμερο αυτό δεν προσφέρεται για πεζές καθημερινές έννοιες, ενώ θα διαπιστώσουμε πως οι ενέργειά μας στρέφεται εσωτερικά και όχι εξωτερικά.

Στις 7/7 στις 12.14 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με τάσεις φυγής και απόδρασης από ό, τι μας κάνει να ασφυκτιούμε.
Αν δουλεύουμε θα ψάξουμε για ένα διάλλειμα ή θα αποφύγουμε την πολλή δουλειά και αν δεν δουλεύουμ,ε η παραμονή στη θάλασσα ως το απόγευμα είναι εκτός από αναγκαία και άκρως ευεργετική.
Στις 8.59 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ με ενδείξεις σφοδρής ερωτικής επιθυμίας αλλά και τάσεις απομόνωσης και περισυλλογής με ένα παγωμένο ποτήρι δίπλα, με περιεχόμενο της αρεσκείας μας.

Στις 8/7 στις 3.25 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση με τον Κρόνο και μόλις 2 λεπτά αργότερα, η αρμονική όψη με τον Ήλιο, υπόσχονται από το προηγούμενο βράδυ αξιόλογες εμπειρίες, απαλλαγμένες από παρορμήσεις, κάτι σαν να βυθιζόμαστε σε μια πισίνα από μέλι που κολλάει πάνω μας χωρίς να καταλήγουμε αν και πόσο μας αρέσει.
Η μέρα συνεχίζει με τη Σελήνη να μη συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, γεγονός που μας κάνει ακόμα πιο σκεπτικούς, φιλήσυχους, φιλήδονους και δημιουργικά εσωστρεφείς.

Στις 9/7 στις 1.33 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας δίνει την ευκαιρία να υπερβούμε τους εαυτούς μας και τα ως τώρα δεδομένα μας, πράττοντας με υπερβολή αλλά όχι και απερίσκεπτα.
Αυτό το βράδυ φιλοξενεί εκπλήξεις και ζεστά συναισθήματα, μέχρι τις 4.24 τα ξημερώματα, που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι διαπρέπετε σε ένα διήμερο φτιαγμένο για εσάς, δίνοντας και παίρνοντας και ξεκαθαρίζοντας πολλά εσώψυχα και ψυχολογικούς δισταγμούς.

Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι ένα δίλλημα μπορεί να πάψει να σας δυσκολεύει τη ζωή, αρκεί να σταματήσει να υπάρχει. Δώστε όλη σας την προσοχή σε αυτό.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, όσο και αν βρίσκεστε υπό την επήρεια της πρόσφατης μεθυστικής άφεσης, θα συνειδητοποιήσετε πως κάτι μέσα σας ζητάει μονιμότητα και είναι σε περισυλλογή.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved