Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 24 έως 27/5

Η Σελήνη στους Ιχθείς

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 24 έως 27/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα ιδεαλιστικό διήμερο κακομαθημένων νοοτροπιών, χτυπάει αναψοκοκκινισμένη την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 24/5 στις 15:23 το μεσημέρι.

Με τη σύνοδο του Ποσειδώνα στις 17:10, κυβερνήτη του χώρου που τη φιλοξενεί, όλα είναι ή φαίνονται τόσο ήρεμα σαν μια απέραντη θάλασσα, που το κύμα ξεχάστηκε σε βαθύ ύπνο.

Φαντασία, διαίσθηση και αισθησιασμός εναλλάσσονται σαν προβολές από προτζέκτορα, που προκαλούν παραισθήσεις από την ισχυρή τους επιρροή.

Την ονειρική αυτή διάθεση έρχεται να δυσχεράνει το τετράγωνο με τον Ήλιο στις 21:53, το οποίο δημιουργεί εσωτερικά διλλήματα με υπαρξιακές προεκτάσεις.

Ως το τέλος της ημέρας θα προσπαθούμε να αυτοχαρακτηριστούμε με μια ματαιότητα, που προκαλεί δυσαρέσκεια ακόμα και σε εμάς τους ίδιους. Ειδικότερα Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών θα απολαύσουν τη διαδρομή σε μια νεροτσουλήθρα, αλλά όχι και την προσγείωση στο νερό, που θα τσούξει όπως το λεμόνι στο μάτι.

Στις 5:21 το πρωί της 25/5 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά το πρωινό με την ίδια λάγνα διάθεση, η οποία στρέφεται σε κάθε τι μυστηριακό, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε κάτι.

Στις 12:23 το εξάγωνο με τον Άρη μας γεμίζει ζωντάνια, ξεδιπλώνοντας ευκαιρίες για να εστιάσουμε κάπου την ενέργεια, που μας έχει κατακλύσει.

Το εξάγωνο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 14:31 μας ξεσηκώνει ακόμα πιο πολύ, ανοίγοντας την όρεξη για διασκέδαση, ξεφάντωμα, φιλικές προσεγγίσεις και διάθεση μοιράσματος έντονων στιγμών, με αγαπημένα πρόσωπα.

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας γίνεται ακόμα εντονότερη όσο περνά η ώρα και στις 21:15 το εξάγωνο με τον Ερμή, θα κλείσει την ημέρα με μια δημιουργική τάση, που εξαπλώνεται προς πάσα κατεύθυνση, ζητώντας απεγνωσμένα αποδέκτες.

Την επόμενη ημέρα 26/5 η Σελήνη δεν θα συναντήσει στο δρόμο της καμία επιρροή από άλλον πλανήτη, μετατρέποντας την ημέρα σε Ιχθυακή απομόνωση, που βαρέθηκε την αναλγησία της.

Στις 27/5 στις 3:37 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, για να φουλάρει από αδρεναλίνη και δράση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved