Τα SOS της εβδομάδας, από 4/7 έως 10/7

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 4/7 έως 10/7


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (4/7 έως 10/7)

Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου...

Τα πράγματα αρχίζουν να... αγριεύουν, όχι μόνον επειδή μπαίνουν στον χορό οι... Ουρανοπλουτωναίοι αλλά και λόγω της ενεργοποίησης του Άρη, ο οποίος συμμετέχει σε ένα μάλλον σπάνιο σύμπλεγμα με την Δήμητρα, τον αστρικό Κρόνο και την Έριδα. Οι διαδοχικές σύνοδοι και αντιθέσεις μεταξύ των τεσσάρων πλανητών λαμβάνουν χώρα στην 22η και 23η μοίρα του άξονα Ζυγού-Κριού και σχηματίζονται με ακρίβεια από τις 9/7 έως και τις 12/7, αναμένεται όμως να λειτουργήσουν και να δώσουν γεγονότα ή καταστάσεις αρκετές ημέρες νωρίτερα.
Και, παράλληλα με τις ιδιαίτερες πτυχές των εξελίξεων που έχουν να κάνουν με τη φύση και τα θέματα της Δήμητρας και της Έριδας, το μεγαλύτερο SOS της περιόδου είναι τα πάσης φύσεως ατυχήματα, οι εκρήξεις, οι πυρκαγιές και ότι άλλο σχετικό σχετίζεται με την δράση του «κόκκινου πλανήτη», δυστυχώς και οι στρατιωτικές εμπλοκές.

Η συμμετοχή του αστρικού Κρόνου στο όλο σχήμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σειρά από ατυχίες ή κινήσεις σε λάθος χρόνο.
Αναμένεται επίσης να αυξήσει την πόλωση μεταξύ αντιμαχομένων προσώπων ή συμφερόντων. Από την πλευρά του θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα, επιβάλλοντας σκληρούς περιορισμούς, κάτι όμως που πιθανότατα θα δημιουργήσει έναν κύκλο ακραίων αντιπαραθέσεων.

Επί προσωπικού, ο σχηματισμός επηρεάζει πρωτίστως τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) αλλά και όσες ή όσους εκπροσώπους των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η-17η μοίρα του ζωδίου τους.

Ας δούμε όμως τι μπορεί να «μαγειρεύουν» οι τέσσερις πλανήτες αλλά και το τι μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις τις τάσεις τους σε μια δημιουργική κατεύθυνση.

Ο Άρης σε αντίθεση με την Έριδα

Mainstream: Εντατική εργασία. Τεχνικά έργα. Καταπολέμηση μικροβίων και εστιών μόλυνσης. Επιστημονικές-ψηφιακές εφαρμογές. Στρατιωτικές ασκήσεις. Μια πρόσκαιρη αλλά προσοδοφόρα εργασία.
SOS: Αστοχία υλικού, δυστύχημα. Φωτιά ή έκρηξη σε παραγωγική μονάδα. Ρήξη στις εργασιακές σχέσεις. Απόλυση, απεργία. Πολεμικές επιχειρήσεις, επιστράτευση. Δυστύχημα σε στρατιωτική μονάδα. Μια σοβαρή προσβολή από μικρόβιο. Επιδημία. Σύγκρουση γύρω από επιστημονικά ή ιατρικά θέματα.

Ο Άρης σε σύνοδο με την Δήμητρα

Mainstream: Δυναμική διπλωματία, διεκδίκηση, διαπραγμάτευση. Μια πρόσκαιρη αλλά αποτελεσματική συνεργασία. Ακτιβισμός. Ενασχόληση με τον αθλητισμό. Μια σπουδαία επίδοση. Μια νικηφόρα νομική «μάχη».
SOS: Ρήξη, σύγκρουση. Βίαιη επιβολή, πόλεμος, άγριες καταστάσεις. Νομικές αυθαιρεσίες. Διάλυση μιας συνεργασίας, διαζύγιο. Πρόβλημα με την δημόσια εικόνα του ατόμου. Προσβολές, επιθέσεις. Αυτός που «τρώγεται με τα ρούχα του».

Ο Άρης σε σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο

Mainstream: Συμβιβασμός, αμοιβαία υποχώρηση, μέτρο. Στρατηγική. Σκληρή εργασία.
SOS: Δράση σε λάθος χρόνο. Δυστύχημα, σπάσιμο. Μια πολύ σκληρή νομική απόφαση. Σύγκρουση στους κόλπους της Δικαιοσύνης. Ενεργειακό έλλειμμα. Υπερκόπωση.

Η Δήμητρα σε σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο

Mainstream: Συμβιβασμός, απονομή δικαιοσύνης. «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». Μια αναγκαία συνεργασία. Αυξημένη αίσθηση καθήκοντος. Νόμος, ηθική.
SOS: Μια προσπάθεια περιορισμένης αποδοχής. Ίδρυση ενός αποτυχημένου πολιτικού φορέα. Επιβολή περιοριστικών μέτρων. Πολιτική ακαμψία, δογματισμός. Δυσφήμηση. Αδιέξοδο ή κρίση σε μια συνεργασία. Κρίση στα media και τον χώρο των εκδόσεων. Μια δυσβάσταχτη ευθύνη.

Η Δήμητρα σε αντίθεση με την Έριδα

Mainstream: Επαγγελματική δικτύωση, διαφήμιση. Συγχώνευση επιχειρήσεων. Νομικές ρυθμίσεις για εργασιακά θέματα. Μια σύσκεψη με αντικείμενο επιστημονικά ή ιατρικά θέματα. Μια εργασία που απευθύνεται στο κοινό. Συνεισφορά της τεχνολογίας στην εξωτερική εμφάνιση. Ρομποτική. Εμφυτεύματα, προσθετική μελών. Συνεργασία σε εξοπλιστικά προγράμματα. Συνδυασμός διπλωματίας και στρατιωτικής πυγμής. Μια σημαντική επιστημονική ανακοίνωση-γνωστοποίηση. Το στρατιωτικό look στην μόδα.
SOS: Νομική αντιπαράθεση για εργασιακά ζητήματα. Εξάπλωση μιας επιδημίας.

Εκτός όμως από τα παραπάνω κατά τη διάρκεια του επταημέρου έχουμε ακόμη τέσσερις όψεις, με τις δύο από αυτές να είναι αρκετά δύσκολες στην διαχείριση τους.

Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνος-Αιγόκερως 12η μοίρα), ορίζοντας μεταξύ άλλων το κλείσιμο ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου.

Mainstream: Φως στο σκοτάδι, αποκάλυψη μιας παράνομης δραστηριότητας. Το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης, μια κρίσιμη καμπή. Ενασχόληση με μυστήρια, έρευνα. Κρυφή υποστήριξη. Κέρδη από ζημιές άλλων.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Black out. Επαφή με την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Χειραγώγηση, εκβιασμός. Εγκληματική δραστηριότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους της 12ης μοίρας περίπου αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, δρομολογώντας αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου.

Mainstream: Ροπή στην πρωτοτυπία και την διαφορετικότητα. Αλλαγή, αναθεώρηση. Επιτυχία σε μια δύσκολη αποστολή. Εύνοια από ξένους. Έρευνα, πειραματισμός, επιστημονικά ενδιαφέροντα. Μια σημαντική ανακάλυψη. Εκπλήξεις, σπάνια περιστατικά, εξαιρέσεις. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση.
SOS: Ακρότητες, προκλήσεις. Μια δυσάρεστη αλλαγή ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή. Ακατανόητη συμπεριφορά από οικεία πρόσωπα. Ρήξη με ισχυρούς, στάση, ανταρσία. Κυνισμός, ψυχρότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα, συμβάλλοντας σε πιο... αγαπησιάρικες καταστάσεις. Πρακτικά πρόκειται για την μόνη «φιλειρηνική» όψη του επταημέρου κάτι που της δίνει πολύ μεγάλη αξία, αρκεί βέβαια να μπορέσει να «περάσει» το μήνυμά της στην καθημερινότητα σου.

Mainstream: Αγκαλιά, στοργή. Όμορφες οικογενειακές στιγμές. Μια σχέση που καταλήγει σε γάμο ή συμβίωση. Μια σχέση από το παρελθόν. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Παραδοσιακές συνταγές. Παλαιά αντικείμενα αξίας, αντίκες.
SOS: Υπερβολική ευαισθησία, εξάρτηση. Ξενοφοβία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, την Τετάρτη ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που παρά τον «αρμονικό» χαρακτήρα της, με δεδομένο τον «χαμό» που γίνεται στους ουρανούς, είναι λογικό να λειτουργήσει και στην κατεύθυνση επιβολής περιορισμών.

Mainstream: Ιεράρχηση, οργάνωση. Αίσθηση καθήκοντος, υπευθυνότητα. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Επιτυχημένες εξετάσεις. Αργή ή σταδιακή εξέλιξη. Ένας χρήσιμος περιορισμός. «Κάθε εμπόδιο για καλό». Συμβιβασμός. Δικαίωση της νομιμότητας και της προνοητικότητας. Αξιοποίηση της εμπειρίας. Αποφάσεις σχετικές με οικονομικά και περιουσιακά θέματα.
SOS: Αποτυχία, αίσθημα απόρριψης. Ακαμψία, δογματισμός. «Έπεσε σε τοίχο». Ένας σκληρός περιορισμός. Ποινή, τιμωρία, πρόστιμο. Αποτυχημένες εξετάσεις.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Διδύμους, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved