Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3 έως 6 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3 έως 6 Ιουλίου

Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, τα οικονομικά σου μπορεί να βρεθούν από το ένα άκρο στο άλλο. Κι αν βέβαια ελπίζεις σε μια αναγέννηση-ανάκαμψη, θα έχεις την ευκαιρία να το πράξεις, κτίζοντας επάνω στα ερείπια που άφησε η κρίση. Το μόνο που απαιτείται για να συμβεί αυτό είναι το να αφήσεις πίσω σου οριστικά και αμετάκλητα το παρελθόν, χωρίς να εμμείνεις σε αδιέξοδες προοπτικές, οι οποίες -πέρα από το μάταιο του θέματος- ενδέχεται να σε εμπλέξουν σε οικονομικούς εκβιασμούς και δυσβάστακτες εξαρτήσεις.
Αν, για παράδειγμα, πετύχεις μια «σωτήρια» χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στην αποπληρωμή της, κάνοντας τελικά το πρόβλημα σου μεγαλύτερο.

Συνήθως υπό καθεστώς Πλούτωνα εκείνοι που κερδίζουν πρώτοι είναι οι αδίστακτοι κερδοσκόποι, οι τοκογλύφοι κλπ και καλό είναι να το κρατήσεις αυτό σε μια άκρη του μυαλού σου.
Αν είσαι τυχερός, οι ουσιαστικότερες ελπίδες σου κρέμονται από θετικά τετελεσμένα, όπως είναι για παράδειγμα μια κληρονομιά ή –στον επαγγελματικό τομέα- η απόσυρση ενός βασικού ανταγωνιστή σου.

Από την άλλη πλευρά, στην περίπτωση που η κρίση δεν σε έχει αγγίξει ακόμη, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Το «χοντρό» παιχνίδι που παίζεται στο τραπεζικό σύστημα και τα διεθνή χρηματιστήρια μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να έχεις την δυνατότητα να αντιδράσεις άμεσα.

Όσον αφορά στις αγορές σου, δεν είναι σκόπιμο να προχωρήσεις σε κάτι σημαντικό, ενώ αν έχεις δρομολογήσει την έναρξη μιας σημαντικής επαγγελματικής προσπάθειας, καλύτερα να το... ξανασκεφτείς!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved