Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/6 έως 2/7

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/6 έως 2/7

Δευτέρα 30/6 και Τρίτη 1/7

Βάλε τώρα που γυρίζει...

Με τον Άρη ενεργό, το διήμερο προσφέρεται περισσότερο για κινήσεις «μια κι έξω», παρά για οργανωμένες και μελετημένες ενέργειες. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που χρονίζουν. Αυτό μπορεί να έχει λίγο «τρέξιμο» παραπάνω, τα αποτελέσματα όμως θα σε δικαιώσουν.
Μάλιστα, αν είσαι τυχερός μια ξαφνική έμπνευση μπορεί να αποδειχθεί «χρυσοφόρα», αρκεί βέβαια να αποχωρήσεις από το «παιχνίδι» ευθύς μόλις εισπράξεις τα κέρδη σου, χωρίς να τα επενδύσεις με σκοπό να τα «αυγατίσεις».
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να έχεις τον νου σου στα ποικίλα... αρπακτικά, που καιροφυλακτούν για να σου κάνουν την ζημιά. Ατυχώς ο Άρης «εμπνέει» και έκνομες ή αυθαίρετες πρακτικές και αν πέσεις θύμα μιας τέτοιας ενέργειας θα πρέπει να αντιδράσεις άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς.
Όσον αφορά τις αγορές σου καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη. Αντίθετα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προμηθευτείς εργαλεία και είδη σπορ.

Τετάρτη 2/7

Των φρονίμων τα παιδιά...

Ο μήνας δεν μπαίνει με το... δεξί και πέρα από τις έκτακτες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψεις, ενδέχεται να υποστείς ζημιά, είτε χάνοντας χρήματα, είτε κάνοντας μια εντελώς αποτυχημένη επένδυση. Υπό την επήρεια της «κρυφής» αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, το σωστό και το πρέπον είναι να εκπληρώσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου, να περικόψεις τα έξοδα σου και να προνοήσεις για το μέλλον, βάζοντας ότι μπορείς στην άκρη. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι...
Όσον αφορά τις αγορές σου καλό είναι να μείνεις μόνον στα αναγκαία, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος. Απόφυγε ιδίως να προμηθευτείς φυτά ή ζώα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον καλλωπισμό σου. Αντίθετα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πωλήσεις, ακόμη κι αν το προϊόν που διαθέτεις δεν είναι και στα... καλύτερα του!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved