H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 2/7

Σελήνη στον Λέοντα – Έστω και μετ' εμποδίων η κρουαζιέρα είναι απολαυστική

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 2/7

Μετά τα ατέλειωτα σενάρια που έγιναν κατά τη διάρκεια της Νέας φάσης της Σελήνης στον Καρκίνο, έρχεται και η στιγμή της σκηνοθετικής υπερπαραγωγής, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 29/6 στις 11.42 το πρωί.
Ένα λαμπερό και καυτό διήμερο ακολουθεί, με τάσεις εντυπωσιασμού, εξωστρεφή διάθεση και ανάγκη να ξεδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Η μέρα κυλάει με προσπάθειες να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, δημιουργώντας συνθήκες στις οποίες η αναγνώριση, η αποδοχή και η καταξίωση, είναι οι κύριες επιδιώξεις.


Στις 30/6 στις 3.17 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προτρέπει για μια έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση και ξεφάντωμα. Κάθε πρόσκληση αυτό το βράδυ δεν θα πρέπει να πάει χαμένη ή να αγνοηθεί αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι.
Η μέρα συνεχίζει με ερωτική διάθεση, προσπάθειες επικοινωνίας και δημιουργικών ασχολιών.

Στις 8.38 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 9.58 η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζουν από το απόγευμα, κλείνουν την ημέρα και το βράδυ με αντιφατικά συναισθήματα. Η αίσθηση αποδέσμευσης από ότι μας απασχολεί γίνεται έντονη, ενώ η πίεση να ακολουθήσουμε μια ώριμη απόφαση γίνεται ακόμα εντονότερη.
Η ανάμεικτη διάθεση δημιουργεί ακραίες προτιμήσεις και το βράδυ αυτό χρωματίζεται όπως εμείς επιλέξουμε.


Στις 1/7 πλέον και μόλις 42 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο μήνας μπαίνει με την αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, καθορίζοντας τις επιλογές μας.
Ξεπερνώντας κάθε δισταγμό αυτό το βράδυ, αφήνουμε στην άκρη στιγμιαίες αναστολές και κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις 1.00 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον ανάδρομο ακόμα Ερμή που επηρεάζει από το πρωί ως το βράδυ, καθιστά την ημέρα ένα κυνήγι επιθυμιών που τρέχουμε για να εκπληρώσουμε. Διευθετήσεις της τελευταίας στιγμής μπορεί να φέρουν εκνευρισμό και ένταση καθώς τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά η καλή διάθεση και η επιμονή στο χειροκρότημα θα φανούν υπεράνω δυσκολιών.


Στις 2/7 και 23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στην αναλυτική και πρακτική Παρθένο.


Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, πετάξτε τα κιάλια της παρατήρησης και εισβάλλετε στις σκηνές των γυρισμάτων με σκοπό να πρωταγωνιστήσετε και να εντυπωσιάσετε. Δημιουργήστε ευκαιρίες.

Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, απελευθερώστε ότι σας καταπιέζει και μην ενδίδετε σε στοχασμούς που ρίχνουν τη διάθεσή σας. Αντίθετα βάλτε πλάτη στις δυσκολίες και αναμετρηθείτε με τα θέλω σας.

Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, επιμένετε σε πιο πρακτικές τακτικές ασχολούμενοι με τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Καλά κάνετε αρκεί να υπομένετε και τις αντιξοότητες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved