Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/6 έως 29/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/6 έως 29/6

Περιμένοντας σπουδαίες εξελίξεις...

Η Πέμπτη είναι μια μάλλον ουδέτερη ημέρα και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να καλύψεις τις βασικές ανάγκες σου, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο μεγάλο, όπως για παράδειγμα μια σημαντική επένδυση ή αγορά, τότε είναι καλύτερα να αναλάβεις δράση από την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά, συμβαδίζοντας με την Νέα Σελήνη του μήνα και εκμεταλλευόμενος τις αναπτυξιακές προοπτικές της.
Να ξέρεις βέβαια, ότι μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα αναμένονται σοβαρές μετακινήσεις κεφαλαίων και νέες ρυθμίσεις στο πνεύμα των «μνημονιακών» δεσμεύσεων της χώρας και είναι σκόπιμο να κινηθείς με βάση αυτό το δεδομένο.
Πολλά είναι αυτά που μπορεί να αλλάξουν, είτε στο τραπεζικό σύστημα, είτε στο χρηματιστήριο, είτε στην αγορά ακινήτων.

Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, προσφέρεται περισσότερο για προσφορές σε πάσχοντες και αγαθοεργίες παρά για κερδοσκοπικές κινήσεις. Μπορεί λοιπόν να ευαισθητοποιηθείς από προβλήματα συνανθρώπων σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα της καλής καρδιάς σου.
Όσον αφορά στις αγορές σου, καλό είναι να ελέγξεις τρόφιμα και καλλυντικά για πιθανές αλλοιώσεις, ενώ ανάλογη θα πρέπει να είναι και η έγνοια σου για την γνησιότητα των προϊόντων που θα προμηθευτείς.
Αν βέβαια ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης θα δεις να σου χαρίζεται κάτι σημαντικό ή να εκπληρώνεται ένα όνειρο σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved