Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 27 Ιουνίου

Άρης-Ουρανός: Ζητείται... τρελός!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 27 Ιουνίου

Με χίλια ονόματα μία χάρη
ακρίτας είτε αρματολός
αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι
πάντα είναι ο ίδιος ο λαός.

Άκρως εμψυχωτικό το παραπάνω τετράστιχο, βγαλμένο από την περίοδο της Εθνικής αντίστασης, είναι όμως ελάχιστες οι φορές που πιάνει τόπο στην σύγχρονη καθημερινότητά σου. Βλέπεις, ο αγώνας σου για τον επιούσιο σε έχει εγκλωβίσει στον φόβο που έχουν σπείρει έντεχνα οι δεσμώτες σου. "Να αντέξω λίγο ακόμη" λες κι ας μην προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, αφού το ένα κτύπημα διαδέχεται το άλλο. Είσαι μόνιμα ουραγός των εξελίξεων. Περικοπές στο εισόδημα σου, περικοπές και στην αξιοπρέπεια σου. Όπως σου κτυπούν, χορεύεις, αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για αντίσταση. Ώρα είναι να χάσεις και τα ελάχιστα που σου έχουν αφήσει αυτοί που σε μαδάνε εδώ και χρόνια, τάζοντας σου την «έξοδο από την κρίση». Οι ίδιοι βέβαια εξακολουθούν να θησαυρίζουν σε βάρος σου αλλά μήπως αυτό δεν θα έκανε ο καθένας στην θέση τους; Μακάρι να ήσουν κι εσύ ένας από αυτούς, έτσι σε θέλουν να σκέφτεσαι... Εξ άλλου ποιος σου εγγυάται ότι αν αντιδράσεις και επαναστατήσεις δεν θα μπλέξεις σε περιπέτειες; Τουναντίον, οι αντιφρονούντες είναι που θέλουν την καταστροφή σου και την ολική καταστροφή της... ήδη κατεστραμμένης χώρας σου.
Εσύ είσαι λογικός άνθρωπος και δεν κάνεις κουτουράδες.

Μερικές φορές βέβαια μέσα στην απελπισία σου μονολογείς: «Δεν βρίσκεται ένας τρελός»; Ένας «αντάρτης» δηλαδή που θα πάρει αμπάριζα, όλους αυτούς που σε έριξαν στην σύγχρονη μιζέρια σου.
Ένας ήρωας που θα σε έβγαζε από τον κόπο να πάρεις εσύ μια τέτοια πρωτοβουλία και να εκτεθείς. Θα τον ψήφιζες και με τα δύο σου χέρια, αφού βέβαια πρώτα τους είχε σαρώσει. Όχι και να πάρεις θέση υπέρ ενός looser...
Μετά την απελευθέρωση από τα δεινά σου, θα πανηγύριζες μαζί του, ελπίζοντας να μοιραστείς τα λάφυρα της νίκης ΣΑΣ.

Έτσι όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν. Θυμάσαι μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Κούρκουλο να μάχεται για το δίκιο και την αλήθεια; Ήταν βασισμένη σε θεατρικό έργο του Ερρίκου Ίψεν και λεγόταν «Ο εχθρός του λαού». Στην μιάμιση ώρα της διάρκειάς της μπορείς να δεις την δική σου ιστορία. Τους φόβους σου, το αγελαίο ένστικτο σου, τα μικροσυμφέροντα σου που σε κρατούν δεμένο στην «ασφαλή» μιζέρια σου.
Μπορείς να χαρείς βέβαια και με τον τελικό θρίαμβο του ήρωα σου. Έναν τέτοιο χρειάζεσαι και σήμερα. Έναν άνθρωπο που θα αντέξει τις ύβρεις, τις λοιδορίες και την εις βάρος του προπαγάνδα, μέχρι να σε αναστήσει.
Έναν τρελό ζητάς, όμως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες...

Σκέψου μάλιστα να έσπαγε ο διάολος το πόδι του και να βρισκόσουν εσύ στην θέση του τρελού, κόντρα σε συμβάσεις και συμφέροντα.
Πώς να αντέξεις τέτοια ευθύνη;
Ευτυχώς λοιπόν, που γεννήθηκες γνωστικός.

Και θα μου πεις, τι αντάρτικα και κουραφέξαλα, εδώ καθημερινά δίνω μάχη για τον επιούσιο και ίσα που τα καταφέρνω. Χάνω μεν αλλά φυτοζωώ, κάτι είναι κι αυτό. Εδώ οι πρόγονοι μου άντεξαν τετρακόσια χρόνια Τουρκοκρατίας, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξεσηκωθώ.

Να ξέρεις όμως ότι όπως ο φόβος σου καθρεφτίζει το συμπαντικό σκοτάδι, έτσι και το μεγαλείο σου έχει κι αυτό το αντίστοιχο του στους ουρανούς, που μετράνε το χρόνο με τα δικά τους σταθμά.
Κι όταν μια ημέρα, που μπορεί να είναι και σήμερα ή αύριο, μια πύρινη ρομφαία θα έρθει να ταράξει την ζωή σου, να σε σοκάρει, να γυρίσει τον κόσμο σου ανάποδα, τότε θα σου δοθεί η έσχατη ευκαιρία να γίνεις εσύ ο «τρελός».
Αλλιώς, τηρώντας ευλαβικά την λογική σου, θα τρέχεις και τότε να φυλαχτείς, ζητώντας το έλεος των ισχυρών.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved