Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/6 έως 15/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/6 έως 15/6

Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13/6

Ώρα για περικοπές

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν ευνοεί επεκτατικές ή αναπτυξιακές κινήσεις, ενώ θέτει ως βασική προτεραιότητα την κάλυψη υποχρεώσεων και αναγκών, που μπορεί να είναι και έκτακτες. Πρώτο σου μέλημα λοιπόν, ας είναι η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου και δεύτερο οι περικοπές που απαιτούνται ώστε τα πράγματα να έρθουν σε μια ισορροπία.
Όσον αφορά στις αγορές σου, να αποφύγεις κάποια σημαντική κίνηση, γνωρίζοντας ότι είναι πιθανόν να σου προκύψει μια οικονομική ατυχία ή ένα απρόβλεπτο έξοδο.
Αντίθετα αν χρειαστεί μπορείς να προχωρήσεις σε μια πώληση.

Σάββατο 14 και Κυριακή 15/6

Κόντρα στην ανεργία

Το κλίμα δεν έχει αλλάξει και πολύ, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η σχετική έλλειψη ρευστότητας και αγαθών. Επιπλέον, το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι, πριν κάνεις κάποια σημαντική κίνηση, θα πρέπει να διερευνήσεις πολύ προσεκτικά ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από «στημένες» καταστάσεις που στοχεύουν στην υφαρπαγή του πλούτου σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, ώστε να γίνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με το «μαύρο» χρήμα και την διαπλοκή.
Η ίδια όψη ενδέχεται να... συνεισφέρει σε έκτακτα έξοδα λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών (ιδιαίτερα αποχετευτικών).
Στον αντίποδα μπορείς να εκμεταλλευτείς το τετράγωνο του Δία με την Έριδα, αναπτύσσοντας και επεκτείνοντας τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Οι ουρανοί ανάβουν το «πράσινο φως» στο να ξεκινήσεις –ή να βρεις- μια δουλειά, όπως επίσης και να προμηθευτείς τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved