Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/6 έως 13/6

Σελήνη στον Τοξότη – Ο βοριάς που λυσσομανά μέσα μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/6 έως 13/6

Απροσδιόριστα συναισθήματα αναταραχής επικρατούν στο διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 11/6 στις 6.24 το απόγευμα.
Οι προθέσεις μας σκοντάφτουν σε τοίχους με εμπόδια πάσης φύσεως, ξεκινώντας από τον ανάδρομο Ερμή και συνεχίζοντας με τη βλοσυρή αντιμετώπιση της αντίθεσης Αφροδίτης – Κρόνου.
Η Τοξοτίσια Σελήνη υποφέρει κάτω από την πίεση και την αναποδιά, με αποτέλεσμα να τσακίζεται η αισιοδοξία, παρόλο που οι προσπάθειες παραμένουν εντυπωσιακές.

Στις 12/6 στις 7.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας κάνει να αναρωτιόμαστε ως το μεσημέρι αν όλα όσα συμβαίνουν είναι αληθινά ή γίνονται από χόμπι και αστεία διάθεση.
Καμία απόφαση δεν μπορεί να σταθεί, ενώ η εσωτερική μας αστάθεια μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Όλα γίνονται μηχανικά, τη στιγμή που το μυαλό ταξιδεύει διαρκώς για να μπορέσει να λειτουργήσει.
Στις 2.55 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη, ευτυχώς μας κινητοποιεί να πάρουμε πρωτοβουλίες, να δράσουμε, να αφήσουμε το βλέμμα της αγελάδας και το ύφος του ροφού και ως το απόγευμα να συνέλθουμε κάνοντας τις δουλειές μας, σαν φοβισμένοι υπάλληλοι που μόλις πιάνουν για πρώτη φορά δουλειά.
Στις 9.00 το βράδυ η αρμονική επιρροή με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, δίνει άλλο ένα χέρι βοηθείας, μας βγάζει από το λήθαργο, αλλά τα υπολείμματα παραμένουν. Το βράδυ αυτό αισθανόμαστε πολλά, θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, θα προσπαθήσουμε να απεγκλωβιστούμε από τη σύγχυση, αλλά κάτι θα μας κρατάει σε επιφυλακτική στάση και συμπεριφορά.

Στις 13/6 στις 7.11 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα στην οποία αισθανόμαστε παγιδευμένοι ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει μας.
Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε στις προκλήσεις, δίνοντας πίστωση χρόνου στις συναισθηματικές μας ανάγκες.
Στις 8.06 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, ξεσπώντας αρκετά για όσα μας καθήλωσαν τις προηγούμενες μέρες.

Τοξότες και Δίδυμοι δεν μπορείτε να διανοηθείτε γιατί εσείς πατήσατε ακαθαρσίες με τα καινούργια σας παπούτσια. Βρίσκεστε σε υπερένταση ενώ αναποδιές και παρεξηγήσεις σας ενοχλούν και σας θυμώνουν.

Παρθένοι και Ιχθύες δεν έχετε πολλά κουράγια να ασχοληθείτε με προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Παραχωρείτε στους άλλους τα δίκια τους με αδιαφορία και περιφρόνηση και απομονώνεστε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είστε οι μόνοι που έχετε ελπίδα και διάθεση για ηρωισμούς. Δεν αφήνεστε στη συστολή και προσπαθείτε να αντιδράσετε με κάθε τρόπο. Προσοχή στις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι, νιώθετε μια ψυχρότητα σαν να σας έπεσε ξαφνικά ο αιματοκρίτης, προσπαθώντας να προστατευτείτε. Σκέφτεστε παρά πράττετε και αυτό σας προστατεύει από ανεπιθύμητα λάθη.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved