Αστρολογική επικαιρότητα, 12/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 12/6

Στο Υπουργείο Οικονομικών ο Γκίκας Χαρδούβελης, στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας

Όπως γράφουμε στου Χρησμούς Ιουνίου αυτό τον μήνα θα υπάρξουν «αλλαγές σε νευραλγικά πόστα» και «αλλαγή – αντικατάσταση προσώπου που σχετίζεται με οικονομικό ή εμπορικό κλάδο». Η θέση του υπουργού Οικονομικών είναι μια σημαντική θέση και η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να αντικαταστήσει τον Γιάννη Στουρνάρα με τον Γκίκα Χαρδούβελη προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Συγχρόνως, όλα τα δεδομένα συνηγορούν υπέρ της τοποθέτησης του Γιάννη Στουρνάρα σε ένα άλλο νευραλγικό πόστο, αυτό του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, θέση που κατείχε ο Γιώργος Προβόπουλος.

Τα ισραηλινά ΜΜΕ κατά της υπουργοποίησης του Μάκη Βορίδη

«Το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού δείχνει ότι άτομο ή πρόσωπα με εξουσία και επικείμενες αλλαγές κάνουν την Ελλάδα πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου. Εκτός από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που απασχόλησε τα διεθνή μέσα, η υπουργοποίηση του Μάκη Βορίδη ενόχλησε την εβραϊκή κοινότητα και ο διορισμός του στο υπουργείο Υγείας απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ στο Ισραήλ που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους κατηγορώντας τον για αντισημιτισμό.

«Λουκέτο» ξανά στα Πανεπιστήμια – απεργούν οι διοικητικοί

Στους παλμούς της Πανσελήνου που πραγματοποιείται την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη που σχετίζεται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση οι διοικητικοί υπάλληλοι σε οκτώ πανεπιστήμια ξεκινούν απεργία ζητώντας να μην απολυθεί κάνεις από τους εργαζόμενους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Μάλιστα, ο σύλλογος των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά από τα Υπουργεία Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να υπάρξει άμεση τακτοποίηση του θέματος της διαθεσιμότητας και προειδοποιούν ότι, εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, ενδέχεται να υπάρξουν νέες απεργίες διαρκείας που ως πρώτη συνέπεια θα έχει 100.000 φοιτητές να χάσουν το εξάμηνο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved