Αστρολογική επικαιρότητα, 9/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/6

Του Αγίου Πνεύματος με εκδρομές και νεφώσεις

Με τον Ερμή που συμβολίζει τις μετακινήσεις στον υδάτινο Καρκίνο την τιμητική τους θα έχουν εκδρομές και έξοδοι σε νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές. Η ανάδρομη πορεία του προειδοποιεί για λάθη, παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις ενώ η ΕΜΥ για σήμερα προβλέπει λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα.

Πλούσιο παρασκήνιο και μυστικές συζητήσεις στην πολιτική ζωή

«Ο Ωροσκόπος δείχνει έντονο πολιτικό παρασκήνιο και κρυφές επαφές» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο αστρολογική χάρτη της Ελλάδος». Η απόκρυψη της ακριβούς ημερομηνίας του επικείμενου ανασχηματισμού, το κλείσιμο της βουλής, η παραίτηση – καρατόμηση του γενικού γραμματέα Χάρη Θεοχάρη, η μυστική συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Τόμσεν στο Παρίσι, η καθυστέρηση της έκθεσης του ΔΝΤ, είναι ενδεικτικά του κλίματος μυστικότητας που επικρατεί στην πολιτική ζωή και των παρασκηνιακών ενεργειών, προμηνύοντας ένα καλοκαίρι με κοινωνικό – πολιτικό «καύσωνα»!

Ο Τσάκι Τσαν πρεσβευτής της Ιντερπόλ

Ο Κριός ηθοποιός Τσάκι Τσαν έχει συνηθίσει να δίνει μάχες εντός του πλατό, όμως με τον γενέθλιο Ερμή (πρόταση) του να δέχεται θετική όψη από τον διελαύνοντα Δία (επίσημη συμφωνία) προτάθηκε να γίνει ο πρώτος επίσημος πολεμιστής κατά του οργανωμένου εγκλήματος της Ιντερπόλ. Η εκστρατεία, της οποίας θα είναι πρεσβευτής, τιτλοφορείται «Απωθώντας το Έγκλημα» και θα περάσει μεταξύ άλλων από την Μπογκοτά, το Νταρ ες Σαλάμ, την Τζακάρτα, το Κόπερ της Σλοβενίας και το Παρίσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διεθνής οργάνωση αστυνομικής συνεργασίας που εδρεύει στη Λυών.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved