Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/6 έως 11/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/6 έως 11/6

Σημαντικές εξελίξεις

Δύο είναι τα ενεργά μέτωπα των ημερών, κατά την διάρκεια των οποίων ενδέχεται να έρθουν τα... πάνω-κάτω.

Κατ' αρχήν, ο ενεργός Πλούτωνας σου δίνει να καταλάβεις πόσο σου επιτρέπεται να κάνεις φιλόδοξα οικονομικά σχέδια. Γιατί αν παίζεις «χοντρό» παιχνίδι και ανήκεις στην κατηγορία των «άτυχων», τότε θα διαπιστώσεις ότι παρά τις προσπάθειες σου όλες οι πόρτες παραμένουν κλειστές, την ίδια στιγμή που οι ανταγωνιστές σου κερδίζουν.
Βέβαια η συγκεκριμένη «ατυχία» οφείλεται πιθανότατα στο ότι οι άλλοι είτε χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, είτε έχουν μια μυστική όσο και γενναία υποστήριξη από διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Αν, τώρα, έχεις «άκρες» στο... σύμπαν, θα ωφεληθείς άμεσα από τις εξελίξεις, κερδίζοντας από τα χαμένα των άλλων. Και επειδή αναμένεται μια σημαντική μετακίνηση κεφαλαίων, τα κέρδη σου δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητα.

Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια ρύθμιση σε φορολογικά και περιουσιακά θέματα ή να διεκδικήσεις ένα σημαντικό δάνειο.

Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με το σπίτι σου, όπου ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις. Αν έχεις προγραμματίσει οικοδομικές ή κατασκευαστικές εργασίες, τότε είσαι απόλυτα συντονισμένος με το σύμπαν και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Ίσως μόνον να χρειαστεί και η δική σου συμμετοχή στις εργασίες, ώστε να γλιτώσεις τα παραπάνω έξοδα. Στην περίπτωση όμως που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πώς θα... αράξεις, τότε σίγουρα θα δυσανασχετήσεις από τις αναποδιές και τις ζημιές που θα υποστεί ο ζωτικός σου χώρος.

Όσον αφορά τις αγορές σου, προηγούνται τα εργαλεία και τα εξαρτήματα, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη. Πρόσεξε ακόμη πιθανές αλλοιώσεις σε τρόφιμα ή καλλυντικά.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved