Αστρολογική επικαιρότητα, 6/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/6

Παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από την θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων;

Ο προοδευμένος Πλούτωνας στον αστρολογικό χάρτης της Ελλάδας γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου «προεικονίζει αλλαγή – αντικατάσταση προσώπου που σχετίζεται με οικονομικό ή εμπορικό κλάδο (πχ τράπεζα, υπουργείο, γενική γραμματεία κτλ)». Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε από τον γενικό γραμματέα, Χάρη Θεοχάρη... την παραίτηση του! «Χάρη, θέλω να με διευκολύνεις και θέλω την παραίτησή σου», - «Γιάννη θα σου απαντήσω αύριο το πρωί στις 11» είναι ο διάλογος που διημείφθη μεταξύ τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Βολιβία: Με βούρδουλα έδωσαν λύση στο κυκλοφοριακό χάος

«Κινδύνους πάσης φύσεως κρύβουν οι μετακινήσεις» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Κυκλοφοριακό χάος δημιουργήθηκε σε πόλη της Βολιβία από απεργούς μικρών λεωφορείων που είχαν βάλει φωτιά σε λάστιχα. Οι άλλοι οδηγοί, των ΙΧ αυτοκινήτων, περνώντας από τη συγκεκριμένη λεωφόρο, εκτός από τη δυσκολία να απεγκλωβιστούν από το κυκλοφοριακό κομφούζιο, δέχονταν και επίθεση από τους απεργούς σε περίπτωση που διαμαρτύρονταν. Χαρακτηριστικά, τους έβγαζαν από το όχημα τους και τους χτυπούσαν... με βούρδουλα!

Βρετανία: Ένα μωρό πέθανε και 14 κινδυνεύουν από μολυσμένη παρτίδα ορών

«Πνιγμοί, απαγωγές, απώλειες, μολύνσεις... θα βρεθούν στο προσκήνιο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» και όπως μπορείτε να διαβάσετε στο onmed.gr σε νοσοκομείο του Λονδίνου ένα νεογέννητο πέθανε από σηψαιμία και άλλα 14 μωρά αρρώστησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών σε 6 βρετανικά νοσοκομεία διαφορετικών πόλεων. Η πηγή της μόλυνσης σύμφωνα την PHE, «συνδέεται στενά» με παρτίδες ενός ορού που χορηγείται ενδοφλεβίως στα νεογέννητα για την σίτισή τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved