Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 7/6

Σελήνη στην Παρθένο – Μπαίνω σε τάξη πριν την αταξία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 7/6

Ένα διήμερο που μας καλεί να οργανωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 4/6 στις 5.20 το απόγευμα.
Στις 11.10 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, είναι πολύ πιθανό να μας βγάλει το βράδυ από το σπίτι με σκοπό τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Επιπλέον έχουμε την τάση να προγραμματίσουμε όλες τις δουλειές και τις εκκρεμότητές μας και καλό θα είναι να το κάνουμε εφόσον ο Ερμής το επόμενο διήμερο ετοιμάζει την ανάδρομη φορά του.

Στις 5/6 στις 8.38 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα θολώνει προσωρινά τη σκέψη λόγω της σύγχυσης που αισθανόμαστε ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα.
Ας μη βιαστούμε να πράξουμε οτιδήποτε εφόσον στις 10.23 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη ξεκαθαρίζει ως το απόγευμα τις πραγματικές μας ανάγκες, ενώ προσφέρεται για εποικοδομητικές συναντήσεις με φίλους, πρόσωπα χρήσιμα για έναν στόχο μας αλλά και για διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι μας.
Στις 7.24 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και στις 11.40 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, κλείνουν την ημέρα με μια αντιφατική διάθεση, αλλά είναι στο χέρι μας ποια θα επικρατήσει.
Από τη μία αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να πετύχουμε κάτι που έχουμε στο μυαλό μας, από την άλλη είμαστε ανήσυχοι και γεμάτοι αμφιβολίες. Αυτό που σίγουρα επιτάσσει αυτό το βράδυ είναι να λειτουργήσουμε πολύ ιδιωτικά και χωρίς κοινωνικές προεκτάσεις.

Στις 6/6 στις 5.43 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με τάση να εργαστούμε πολύ και να κοπιάσουμε για κάποια δύσκολα διαδικαστικά θέματα.
Στις 12.14 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία, επιβραβεύει την απόφασή μας διευκολύνοντας τις κινήσεις μας, ενώ το διάστημα προσφέρεται για πάσης φύσεως διακανονισμούς, ρυθμίσεις και συνδιαλλαγές.
Το βράδυ κυλάει ήρεμα και προπάντων πρακτικά.

Στις 7/6 στις 5.02 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για ένα σκανδαλιάρικο διήμερο.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να ιεραρχήσετε προτεραιότητες και να ασχοληθείτε με όσα περιμένουν την διευθέτησή τους. Έχετε και διάθεση και εύνοια.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην πανικοβάλλεστε επειδή θα χρειαστεί να διακόψετε το play station για να δώσετε στο λογιστή τα στοιχεία που σας ζητάει. Συγκεντρωθείτε και μην χάνετε άσκοπα χρόνο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, συνδυάζετε οργάνωση και απόλαυση χωρίς άγχος και πίεση. Περνάτε από τη ρουτίνα στη διασκέδαση και τούμπαλιν , καταφέρνοντας να αισθανθείτε καλά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved