Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 6 Ιουνίου

Ο τελευταίος έρωτας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 6 Ιουνίου

Ω Ρωμαίο, Ρωμαίο, γιατί να είσαι ο Ρωμαίος;

Καταραμένε έρωτα! Έρχεται όταν δεν πρέπει, όταν όλα είναι καλοβαλμένα στα κουτάκια τους. Όταν τον νομίζεις εξόριστο ή πεθαμένο.
Και μέσα σε μια στιγμή διαγράφει πορείες ετών, αχρηστεύει όρκους και λογικές, σε κάνει έρμαιο του πάθους σου και πρόθυμο να πληρώσεις κάθε τίμημα για μια στιγμή έκστασης.

Ταύτιση ή χάος σου φωνάζει ο Πλούτωνας απ' το λημέρι του αγνώστου. Εκεί που φωλιάζουν τα πρωτόγονα ένστικτα σου. Ο υποθάλαμος σου παίζει παιχνίδια, οι ορμόνες σου κτυπάνε κόκκινο και σε νοιάζει αν θα ζήσεις ή αν θα πεθάνεις. Είσαι έτοιμος να παραδώσεις το είναι σου στην ζωή και τον θάνατο του έρωτα.
Οι αρχές σου κλονίζονται, το σύμπαν σου καταρρέει. Ω, πως άραγε θα πληρώσεις την συντριβή της ηθικής σου;

Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Οι δύο κατατρεγμένοι εραστές σφήνωσαν στο μυαλό σου και το μνήμα τους φαντάζει σαν το αριστείο του έρωτα σου. Μα όχι δεν σου πρέπει τέτοια μοίρα.
Γέννηση ποθείς και την βαφτίζεις θάνατο.

Πνίγεις τον πόνο μέσα σου και η σκέψη σου σκοτεινιάζει. Ασήμαντες λεπτομέρειες φαντάζουν σαν βουνό που σε πλακώνει. Η ύπαρξή σου η ίδια πάλλεται στους ρυθμούς του τελευταίου σου έρωτα. Πάνω που σβήνει, ανασαλεύει στα μύχια βάθη της για να απογειωθεί στα ουράνια. Κι ύστερα πάλι η κάθοδος, η βουτιά στο πουθενά.
Ξεφλουδίζεις σαν κρεμμύδι στοχεύοντας στον πυρήνα της ύπαρξης σου.

Το ταξίδι σου είναι μαγικό. Δυνάμεις που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι υπήρχαν μέσα σου, ξυπνούν και σου δηλώνουν υποταγή.
Όμως εσύ αδημονείς να φτάσεις ως το τέρμα, τις βάζεις βιαστικά στο σακούλι σου, τις προσπερνάς κι ας είναι οι μόνες πραγματικές κατακτήσεις σου.
Δεν πειράζει, όμως. Θα καταλάβεις την αξία τους όταν βρεθείτε μόνοι, εσύ και ο νέος σου εαυτός. Το κέρδος σου είναι όλα αυτά που ανατρέπεις. Όλα αυτά που ανακαλύπτεις στον πυρήνα σου κι ας νομίζεις ότι τα βλέπεις σε απέναντι μάτια.

Ή όλα ή τίποτα λοιπόν...

Ας είναι λοιπόν αυτός ο τελευταίος συγκλονιστικός έρωτας σου. Να τον ζήσεις σαν να είναι ο τελευταίος, μα να ξέρεις ότι αν λαθέψεις και προδοθείς, ο επόμενος θα είναι ακόμη καλύτερος.
Γιατί καθώς θα πεθαίνει στην σκηνή του θεάτρου σου, κτυπημένος από βαριά μοίρα, την ίδια στιγμή σε μια γωνιά του σύμπαντος σου θα ανασταίνεται, αγνότερος, ομορφότερος, πληρέστερος. Και αργά ή γρήγορα, σε μια ακόμη στιγμή που ο Πλούτωνας θα σπείρει την καταλυτική του δύναμη, θα συναντηθείτε μακριά από την βουή της Ανάγκης και των Πεποιθήσεων. Εσύ ο αναγεννημένος και ο έρωτας σου, ο τελευταίος, ο πρώτος κι ο παντοτινός.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved