Αστρολογική επικαιρότητα,4/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα,4/6

Νέο δάνειο και νέο μνημόνιο;

«Το Μεσουράνημα δείχνει ότι τον Ιούνιο στο προσκήνιο θα βρίσκονται οικονομικά ζητήματα» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου και η δήλωση του Β. Σόιμπλε ότι «Η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο στήριξης» άνοιξε νέα αντιπαράθεση μεταξύ της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης για την οικονομία της χώρας, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι τα λεγόμενα του γερμανού υπουργού οικονομικών προαναγγέλλουν νέο πακέτο μέτρων λιτότητας και νέο δάνειο και τη δεύτερη να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας είναι "καλυμμένες" μέχρι τα μέσα του 2015. Τι λέει ο προοδευμένος Κρόνος Υποθετικός όπως γράφτηκε στους Χρησμούς Ιουνίου; «Θέματα εξουσίας που υποδεικνύονται από τον προοδευμένο Κρόνο Υποθετικό θα εμφανίσουν εντονότερη κακοδιαχείριση ενώ δείχνει τη λήψη νέων μέτρων.».

Σιγή ιχθύος για την καταστροφή χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο

Άλλοι κατασκεύασαν τα χημικά όπλα της Συρίας, άλλοι τα χρησιμοποίησαν, οι Έλληνες όμως είναι αυτοί που θα κινδυνέψουν σε πολλά επίπεδα από την επιχείρηση καταστροφής τους, αφού θα γίνει 200 μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης, της Πελοποννήσου και των Ιονίων νησιών. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι στα Σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη σε σχέση με την Ελλάδα» γράφουμε ότι «η εμπλοκή του Ποσειδώνα δείχνει ζημιές και απώλειες που θα έχουν σχέση με το υδάτινο στοιχείο» κατανοεί γιατί βρισκόμαστε σε κίνδυνο. Οι αντιδράσεις κατοίκων, φορέων, επιστημόνων και οικολογικών οργανώσεων είναι τεράστιες, μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr την Πέμπτη στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο κατά των χημικών. Ερωτήματα ωστόσο δημιουργεί η σιγή της ελληνικής κυβέρνησης και αρκετών μέσων ενημέρωσης, για την επιχείρηση καταστροφής των χημικών της Συρίας στις ελληνικές θάλασσες που είναι... εκκωφαντική.

ΗΠΑ: 12χρονες «θυσίασαν» τη φίλη τους σε μυθικό τέρας που διάβασαν στο ίντερνετ

«Πιθανές είναι επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με νέους ή έφηβους και ιδιαίτερα στο διαδίκτυο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου και συγκεκριμένα στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Δεκαεννέα φορές μαχαίρωσαν τη 12χρονη φίλη τους δύο συνομήλικές της, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ ως «θυσία» σε ένα μυθολογικό τέρας για το οποίο έμαθαν στο διαδίκτυο. Ο αρχικός σχεδιασμός των δύο 12χρονων ήταν να σκοτώσουν τη φίλη τους τη νύχτα, προκειμένου να μην την βλέπουν στα μάτια αλλά τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αποτρόπαια πράξη τους κατά τη διάρκεια του κρυφτού. Το θύμα της επίθεσης που βρέθηκε σύμφωνα με τους γιατρούς «ένα χιλιοστό από το θάνατο» κατάφερε αιμόφυρτο να συρθεί στο δρόμο και να αναζητήσει βοήθεια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved