Αστρολογική επικαιρότητα, 3/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/6

Το τελεσίγραφο Σόιμπλε ανατρέπει το σχεδιασμό Σαμαρά

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου γράφουμε ότι «ο Ωροσκόπος που πέφτει στον 12ο της Ελλάδος δείχνει μια επίδειξη ισχύος εκ της αλλοδαπής προς την χώρα μας και ο κόσμος θα έχει την αίσθηση ότι για μια ακόμη φορά εξαπατήθηκε» αλλά και ότι θα υπάρξουν «εντολές από το εξωτερικό που θα δοθούν με τη μορφή τελεσιγράφου προς εκτέλεση». Τα σενάρια των φοροελαφρύνσεων που είχε αρχίσει να προαναγγέλλει η κυβέρνηση μετά τα αρνητικά για αυτή αποτελέσματα των εκλογών «παγώνουν». Αιτία της ανατροπής του σχεδιασμού ελαφρύνσεων του κ.Σαμαρά είναι το τελεσίγραφο των Βρυξελλών και του κ. Σόιμπλε σύμφωνα με το οποίο δίνεται εντολή να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις... αν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.

Ρωσία: Ελικόπτερο με 18 επιβαίνοντες έπεσε σε λίμνη

«Κινδύνους πάσης φύσεως κρύβουν μετακινήσεις και ταξίδια, ιδιαίτερα τα θαλάσσια» γράφουμε στην παράγραφο «μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» για την απατηλή Νέα Σελήνης στους Διδύμους και δεκαέξι άνθρωποι θεωρούνται νεκροί μετά την πτώση ελικοπτέρου σε ρωσική λίμνη, το οποίο μετέφερε υψηλόβαθμους περιφερειακούς αξιωματούχους και επιχειρηματίες. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το ατύχημα μπορεί να προκλήθηκε από βλάβη του ελικοπτέρου ή/και την κακοκαιρία.

Στις ράγες τρένου έπεσε 63χρονος

Στους παλμούς της αρνητικής Νέας Σελήνης που έγινες στις 28/5 στους Διδύμους, το ζώδιο που συμβολίζει τα μέσα μεταφοράς (αεροπλάνα, μετρό, λεωφορεία, τρένα) και στην οποία εμπλέκεται αρνητικά ο Ποσειδώνας που συνδέεται με απονενοημένες πράξεις τραγικό θάνατο βρήκε την Κυριακή ένας 63χρονος άνδρας ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις ράγες τρένου, έξω από τη Βέροια. Η ενέργειά του σύμφωνα με ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα, συνδέεται με λόγους υγείας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved