Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/6 έως 4/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/6 έως 4/6

Δευτέρα 2/6 και Τρίτη 3/6

Πρώτα οι υποχρεώσεις
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στους ουρανούς, το κλίμα απέχει πολύ από το να είναι θετικό και η βασική σου προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η κάλυψη των υποχρεώσεων σου, αποφεύγοντας αγορές και επενδύσεις. Αν μάλιστα ανήκεις στους άτυχους της υπόθεσης, τότε μπορεί να χάσεις χρήματα ή να κληθείς να πληρώσεις κάποιου είδους έκτακτη εισφορά.
Στον αντίποδα, μπορείς να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, περιορίζοντας τις ανάγκες και τα έξοδα σου.
Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να τηρήσεις τα νόμιμα στις συναλλαγές σου, ώστε να είσαι κατοχυρωμένος αλλά και να αποφύγεις ποινές ή πρόστιμα.

Τετάρτη 4/6

Με τα λεφτά των άλλων
Ο Κρόνος παραχωρεί τη θέση του στον Πλούτωνα, δρομολογώντας εξελίξεις γύρω από ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις με διάφορες εκκρεμότητες, ανοίγοντας ένα νέο οικονομικό κεφάλαιο στην ζωή σου.
Οι συνθήκες ευνοούν δάνεια και χρηματοδοτήσεις, ενώ αν ανήκεις στους τυχερούς μπορεί να λάβεις μια αποζημίωση ή μια κληρονομιά.
Όσον αφορά στις αγορές σου, πρόσεξε μήπως τα τρόφιμα ή τα καλλυντικά που θα προμηθευτείς είναι αλλοιωμένα. Αντίθετα η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορά εσωρούχων και... σέξι αμφιέσεων!
Να θυμάσαι όμως ότι η «βιομηχανία του σεξ» ανθεί και υπάρχουν πολλοί τρόποι να σε παρασύρει σε «έκτακτα» έξοδα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved