Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 2/6

Σελήνη στον Καρκίνο – Να καίω και να καίγομαι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 2/6

Γεμάτο παρόρμηση, δράση, πάθος και συναισθηματική φούντωση αναμένεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 30/5 στις 5.14 το απόγευμα.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα έχουμε χρόνο να πλήξουμε, αντίθετα μάλιστα, κάθε συναίσθημα θα εναλλάσσεται γρήγορα και ποικιλόμορφα.
Στις 6.49 το απόγευμα η συνάντηση με τον Ερμή προκαλεί μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, να επικοινωνήσουμε με οικεία μας πρόσωπα, να σερφάρουμε ψάχνοντας όσα μας ενδιαφέρουν και να συγκεντρωθούμε σε γραπτές εργασίες.
Η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 9.02 το βράδυ, κλείνει την ημέρα με ευχάριστη διάθεση, τάση για διασκέδαση και ψυχαγωγία, ενώ το βράδυ προσφέρεται για καλό φαγητό και παρέα είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω από αυτό.

Στις 31/5 στις 8.04 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας διατηρεί σε κατάσταση ηρεμίας και καλής διάθεσης, αλλά όσο προχωρά η μέρα, αρχίζουμε να αισθανόμαστε έναν ακαθόριστο εκνευρισμό και πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός.
Στις 12.29 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη μας κάνει να ενοχλούμαστε με το παραμικρό, ενώ στις 6.55 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν και παράλληλα, ανεβάζει το πάθος, την ένταση και τη γκρίνια.
Στις 11.43 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό έρχεται για να επιβεβαιώσει πως το βράδυ αυτό έχουμε ανάγκη απόδρασης, καθώς η αρμονική όψη Ήλιου – Άρη που είναι σε πλήρη ισχύ μας παρακινεί σε ακραίες επιλογές και επιθυμίες.
Θα ήταν πολύ ευεργετικό αυτό το βράδυ να μην καταπιεστούμε, ακολουθώντας οτιδήποτε μας δίνει ικανοποίηση και μπορεί να εκτονώσει την πλεονάζουσα ενέργειά μας.

Την 1η/6 ο μήνας ξεκινά με την αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 5.38 το πρωί, ενώ στις 9.33 η αρμονική όψη με τον Δία υπόσχονται να βοηθήσουν στη σωστή αξιολόγηση και στην ιεράρχηση των καταστάσεων.
Όλη η μέρα θα κυλήσει με την αίσθηση πως κερδίζουμε κάτι παραπάνω είτε αυτό είναι κατανόηση, είτε χρόνος, είτε η έννοια της πληρότητας. Πνευματικές προσεγγίσεις και μεταφυσικά ενδιαφέροντα ευνοούνται αυτή την ημέρα.

Στις 2/6 στις 4.43 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα με εντυπωσιακές προτροπές και ενθουσιώδεις τάσεις.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, μην δραματοποιείτε τα γεγονότα και αποφύγετε να φερθείτε ανταγωνιστικά. Εκτονωθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και μην εμπλακείτε σε διαμάχες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, το διήμερο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Απολαύστε το, κάνοντας αυτά που επιθυμείτε και μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους γύρω σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες λειτουργείτε εκ του ασφαλούς και ας δείχνετε ήρωες προς τα έξω. Μπορείτε να περάσετε καλά αυτό το διήμερο, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved