Αστρολογική επικαιρότητα, 31/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 31/5

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Βασίλης Καπερνάρος

«Κάποιοι από την επόμενη μέρα ίσως λακίσουν» γράφουμε για τους ΑΝ.ΕΛ στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων;» και με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Βασίλης Καπερνάρος αναφέρει τα εξής: «Επιθυμώ δια της παρούσης να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά και απαγχόνισαν δύο ανήλικα κορίτσια

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 προεικονίζει μια περίοδο που θα έρχονται στο προσκήνιο επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με νέους και εφήβους, όπως σημειώνουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα». Σε αυτά τα πλαίσια δύο κορίτσια 14 και 16 ετών έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από δέντρο σε χωριό της Ινδίας.

Γροθιά στο πρόσωπο δέχτηκε ο Μπράντ Πίτ

Με τον διελαύνοντα Άρη σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη του Μπράντ Πιτ, μια όψη που υποδεικνύει επίθεση και χτυπήματα, αντιμέτωπος με τις γροθιές ενός άντρα που πετάχτηκε από το πλήθος βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας "Maleficent" στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Angelina Jolie. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που το ζευγάρι φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί και μοίραζε αυτόγραφα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved