Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 24' 24" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 51' 46" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 52' 21" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 18' 52" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 19° 34' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 19' 27" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 02' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 24' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 56" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 08' 12" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 48' 10" ΤΑΥΡΟΣ

Τα SOS της εβδομάδας, από 30/5 έως 5/6

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 30/5 έως 5/6


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

 

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (30/5 έως 5/6)
Σχετικά λιτό είναι το «δελτίο SOS» αυτής της εβδομάδας, ωστόσο η δυναμική επανεμφάνιση του Άρη αναμένεται να συμβάλει σε... αξέχαστες εμπειρίες, ιδιαίτερα μέσα στο Σ/Κ!

Ας δούμε όλες τις όψεις με χρονολογική σειρά

Το Σάββατο κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη (Δίδυμοι-Ζυγός, 10η μοίρα), μια όψη που θα έχει και «άρωμα» Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις άμεσες εντάσεις, τους συναγωνισμούς-ανταγωνισμούς και τις διεκδικήσεις θα υπάρξουν και παρασκηνιακά δρώμενα, που καλό είναι να διερευνηθούν, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις παραπλανητικές και αποπροσανατολιστικές κινήσεις, που ουσιαστικά αποσκοπούν στο να αποκαλύψεις τα πολύτιμα μυστικά σου.

Mainstream: Πρωτοβουλία, αμεσότητα. Μια μεγάλη επίδοση. Γρήγορη διεκπεραίωση, απεμπλοκή. Αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών. Χορός, μουσική, γλυπτική. Καταπολέμηση παρασίτων. Υδραυλικές εργασίες. Στρατηγική παραπλάνησης, «Δούρειος Ίππος».
SOS: Ατύχημα, γλίστρημα. Ίωση, τοξική προσβολή. Προδοσία, απιστία. Ληστεία, αρπαγή. Τρικυμία, μπουρίνι. Πόλεμος κατασκόπων. Ναυμαχία, ναυάγιο.

 

Την Κυριακή, ο Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με την αστρική Αφροδίτη (Ζυγός-Κριός, 10η μοίρα), κάνοντας την καρδιά σου να κτυπά... πιο δυνατά!

Mainstream: Ερωτικό παιχνίδι, διεκδίκηση. Έντονος τρόπος ζωής, μια «δυνατή» εμπειρία. Διασκέδαση μέχρι... τελικής πτώσης!
SOS: Ζήλεια, εγωισμός, καυγάς. Σεξουαλική παρενόχληση-βία. Απιστία, όργια. Ένας επεισοδιακός χωρισμός.

Την ίδια ημέρα ο αστρικός Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 7η μοίρα) και το ψέμα... καλά κρατεί!

Mainstream: Απόκρυψη μιας ενοχλητικής λεπτομέρειας. Εξωραϊσμός, εξιδανίκευση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Χαλάρωση, διαλογισμός, ύπνος. Αστρολογία, Μεταφυσική. Ένα προφητικό όνειρο. Εύστοχη διαίσθηση.
SOS: Δόλια ψέματα, εξαπάτηση. Υπεξαίρεση, παραχάραξη. Εξαφάνιση ενός εγγράφου ή αντικειμένου.

 

Την Τρίτη, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον τροπικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 18η μοίρα), δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις ικανότητες σου.

Mainstream: Ανάληψη μιας ευθύνης, διοίκηση. Επιτυχημένες εξετάσεις. Επιτυχία σε μια δύσκολη αποστολή, δικαίωση. Ένας αναγκαίος όσο και χρήσιμος περιορισμός. Δίαιτα, περικοπή εξόδων. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης.
SOS: Αποτυχία, απόρριψη. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Ποινή, τιμωρία. Οικονομικές δυσκολίες. Έλλειψη ουσιαστικών εφοδίων.

 

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ταύρος-Ιχθύες, 7η μοίρα), προσπαθώντας να απαλύνει την όποια δυσάρεστη αίσθηση.

Mainstream: Αισιοδοξία, πίστη. Προσέγγιση στο ωραίο, ενασχόληση με τις καλές τέχνες. Μια ρομαντική σχέση. Χαλάρωση, ύπνος.
SOS: Αποπλάνηση, παραπλάνηση, «στάχτη στα μάτια». Φυγή χωρίς νόημα, χρήση ουσιών. Παρασιτισμός, μύκητες.

Την ίδια ημέρα όμως, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 13η μοίρα), δημιουργώντας καταστάσεις που δεν συνάδουν με την όποια «χαλαρή» διάθεση σου.

Mainstream: Μια καταλυτική σχέση, μια μοναδική εμπειρία. Σεξουαλική απόλαυση. Βαθύς καθαρισμός. Αποζημίωση, κληρονομιά.
SOS: Αίσθηση απώλειας, μια δυσάρεστη εμπειρία. Πένθος. Ζήλεια, καχυποψία, φθόνος. Ένας επώδυνος χωρισμός.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved