Αστρολογική επικαιρότητα, 30/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 30/5

Παραιτείται από τη ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης

«Ζητήματα ηγεσίας όσο και στρατηγικής θα πέσουν στο τραπέζι» όσον αφορά στη ΔΗΜΑΡ γράφουμε στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» και σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Φώτης Κουβέλης θα θέσει την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω την παραίτηση μου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Συμφωνία Κριστιάνο Ρονάλντο με τον αδερφό του: «Σταματά το ποτό και εγώ θα κερδίσω το δέκατο Champions League με την Ρεάλ».

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου προεικονίζει ότι «ζητήματα αλκοολισμού ή ναρκωτικών θα βρεθούν στο προσκήνιο ιδιαίτερα σε σχέση με νεαρά ή γνωστά πρόσωπα». Τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας είδε η ιστορία του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο και του μεγάλου αδελφού του Ούγκο Αβέιρο, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα εθισμού. Πριν από χρόνια ο Ρονάλντο στάθηκε η αφορμή για να κόψει ο Ούγκο τα ναρκωτικά στα οποία ήταν εξαρτημένος. Αφού ξεπέρασε όμως την εξάρτησή του στα ναρκωτικά, ενέδωσε σε αυτή του αλκοόλ. Ο Κριστιάνο λοιπόν για να βοηθήσει ξανά τον μεγάλο του αδερφό, πριν τον τελικό του Champions League του είπε ξεκάθαρα: «Αν εγώ κατακτήσω το Champions League, εσύ θα κόψεις το ποτό». Ο Πορτογάλος άσσος της Ρεάλ τήρησε το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας και τώρα είναι σειρά του αδερφού του να πράξει το ίδιο.

Απεβίωσε η Μάγια Αγγέλου

Στους παλμούς της Νέα Σελήνης στους Διδύμους (συγγραφέας) στις 28/5 που έκανε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (απώλεια από προβλήματα υγείας) «έφυγε» από τη ζωή η Μάγια Αγγέλου, μια από τις πιο σημαντικές πνευματικές φωνές στη σύγχρονη Αμερική. Η πολυσχιδής Μάγια Αγγέλου ήταν ποιήτρια, συγγραφέας, ηθοποιός και βραβεύτηκε αμέτρητες φορές για τον πνευματικό και λογοτεχνικό της έργο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved