Το πάρε-δώσε των άστρων, από 29/5 έως 1/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 29/5 έως 1/6

Μάτια και στην... πλάτη!

Καθ' όλη την διάρκεια του τετραημέρου ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να θολώνει τα νερά, δημιουργώντας συχνά απατηλές προοπτικές, οπότε οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές σου. Εδώ είναι που ισχύει το όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα, ιδιαίτερα αν έχεις να κάνεις με έντεχνα και δόλια στημένες παγίδες, δηλαδή υποσχέσεις και δήθεν προοπτικές, που ουσιαστικά στοχεύουν στην οικονομική αφαίμαξη σου. Στο ξαναέγραψα: Καλύτερα να χαρίσεις οικειοθελώς χρήματα, παρά να τα... κλάψεις λόγω της πλεονεξίας σου.

Μάλιστα, η δυναμική εμφάνιση του Άρη στο προσκήνιο που κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο ενδέχεται να συμβάλει σε «έξτρα» εντάσεις και βίαιες διεκδικήσεις, όπως αρπαγές, ληστείες κλπ. Μακάρι να μην σου τύχει αλλά εγώ οφείλω να σε προειδοποιήσω.
Φρόντισε λοιπόν να καλύψεις τα νώτα σου και μην αποκαλύπτεις ούτε τις προθέσεις σου, ούτε –πολύ περισσότερο- την θέση πολύτιμων αντικειμένων ή χρημάτων. «Καλοθελητές», υπάρχουν παντού...
Αν τώρα είσαι άτυχος και πέσεις θύμα μιας αρνητικής συγκυρίας, προλαβαίνεις να «τσακώσεις» τον δράστη στα πράσα, αρκεί βέβαια να κινηθείς άμεσα και γρήγορα.
Μπορείς ακόμη να διερευνήσεις κάθε είδους παρασκηνιακές ενέργειες, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις κάποιων «πονηρών».

Όσον αφορά στις αγορές σου, προτεραιότητα έχουν τα προϊόντα... λαθρεμπορίας και το αν θα ανταποκριθείς σε έναν τέτοιο πειρασμό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Τα ανάλογα ισχύουν και για τις «πολλά υποσχόμενες» ουσίες, που το πιθανότερο είναι να εμπίπτουν στην νομοθεσία περί... ντόπινγκ!
Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόσεξε το θέμα της νοθείας, ιδιαίτερα σε καύσιμα και ποτά.
Από εκεί και ύστερα, στο πλάνο σου μπαίνουν τα είδη αλιείας και ναυσιπλοΐας, τα φαρμακευτικά σκευάσματα και οτιδήποτε καταπολεμά ασθένειες ή τοξικές προσβολές, τα αντικλεπτικά συστήματα και τα όργανα-εργαλεία τέχνης.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved