Αστρολογική επικαιρότητα, 29/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/5

Γλέζος: Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη

Στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» γράφουμε αναφορικά με το ΣΥΡΙΖΑ για αποτελέσματα που αν και θα φέρουν την επικράτηση, δεν θα φέρουν ικανοποίηση. Ο κ. Γλέζος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για τις κάλπες έκανε λάθη και, παρότι το κόμμα ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι: «Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη, θα μπορούσαμε να τα έχουμε ξεπεράσει, αλλά και το αποτέλεσμα που ήρθε δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει».

Προς απορρόφηση της Γενικής Τράπεζας ο Όμιλος Πειραιώς

Όπως έχουμε γράψει στο άρθρο « Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» ο διελαύνων Ουρανός το 2014 σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα της Ελλάδας προμηνύει «κλείσιμο και ξαφνικές συγχωνεύσεις τραπεζών». Μετά την συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την Marfin Investment Group (MIG) που έγινε στα μέσα του μήνα, προχωρά τις επόμενες μέρες και στην απορρόφηση της Geniki Bank.

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο Μάριο Ζαγκάλο

Στους παλμούς του σημερινού τετράγωνου του Ήλιου (προσωπικότητα) στους Διδύμους (κίνηση, άθληση) με τον Ποσειδώνα (μόλυνση, σπάνια ασθένεια) που λόγω της χθεσινής Νέας Σελήνης έχει πιο έντονη επιρροή, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Μάριο Ζαγκάλο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ως παίχτης, προπονητής και βοηθός εισήχθη σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στην σπονδυλική του στήλη που έχει περιορίσει την κινητικότητα του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved