Αστρολογική επικαιρότητα, 28/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/5

Κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών προωθούν Σαμαράς – Βενιζέλος

Στο άρθρο «Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» είχαμε γράψει ότι ο προοδευμένος Ωροσκόπος στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος δείχνει ότι «είναι πολύ πιθανές αλλαγές διατάξεων ή θεμάτων νομικού πλαισίου στο ζήτημα ή τη διαδικασία των εκλογών. Απλή αναλογική ή «μαγειρεμένη» αναλογική;». Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης που έφερε νικητή με 4 μονάδες τον ΣΥΡΙΖΑ στην ατζέντα των συζητήσεων του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά στην πρώτη συνάντηση μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές που θα έχουν την Πέμπτη θα τεθεί το θέμα κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών, που σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο λαμβάνει το πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές.

Η συγκυβέρνηση δεν βγάζει τετραετία - ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σκάβουν το λάκκο του ΣΥΡΙΖΑ;

Θέμα σημαντικής βαρύτητας είναι η κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, αν λάβει κανείς υπόψη ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δείχνουν ότι, αν γίνουν σύντομα εθνικές εκλογές, ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούν να εξασφαλίσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία με τον παρόντα εκλογικό νόμο, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που αν έρθει πρώτο, με το μπόνους των 50 εδρών πιθανόν να μπορούσε να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Εδώ θυμηθείτε ότι, όπως έχουμε γράψει στο άρθρο «Εκλογές Ιουνίου 2012 – Οι εκτιμήσεις της Uranian», η συγκυβέρνηση δεν θα βγάλει τετραετία «Ο ωροσκόπος της ώρας κλεισίματος της κάλπης πέφτει στους άξονες ASC = PL = MO / PL = VE / AD = MA / SA, προοιωνίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα έχει παροδικό χαρακτήρα και θα ξαναγίνουν εκλογές». Επίσης, όπως έχουμε γράψει στο άρθρο «Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές «τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία».

Ανασχηματισμό της κυβέρνησης φέρνει η ευρωκάλπη – Έντονο παρασκήνιο

Στην αστρολογική επικαιρότητα της 25/5 γράφουμε ότι η σημερινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους προεικονίζει «εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας με έντονο παρασκήνιο, πάσης φύσεως "μαγειρέματα" και "αόρατες" ενέργειες» ενώ στην αστρολογική επικαιρότητα της 26/5 γράφουμε ότι «αυτή την περίοδο ο διελαύνων Ποσειδώνας (ύπουλα παιχνίδια) μέσα από τον 9ο οίκο (εξωτερικό, ζητήματα δικαιοσύνης) και κυβερνήτης του 10ου, βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Κρόνου Υποθετικού, μια όψη που δείχνει ανασχηματισμούς, διαλύσεις και προβλήματα στην πολιτική ζωή.» Σε αυτά τα πλαίσια, εκτός από την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, μια ακόμη κίνηση με την οποία φαίνεται να απαντά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι μέσω των ευρωεκλογών όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr είναι ο ανασχηματισμός στο κυβερνητικό σχήμα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved