Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/5 έως 28/5

Σελήνη στον Ταύρο – Όσα δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα φτάνει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/5 έως 28/5

Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών μας βρίσκει σε κατάσταση αναμονής προκειμένου να διασφαλιστούμε από τις επιλογές μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 26/5 στις 12.28 μετά τα μεσάνυχτα.
Για πολλούς η νύχτα θα είναι μεγάλη καθώς ανακοινώσεις και κριτικές αποτελεσμάτων δεν θα έχουν τελειωμό και μάλιστα σε Ευρωπαϊκή εμβέλεια.
Στις 2.11 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα είναι η μόνη όψη που κυριαρχεί, σε μια μέρα γεμάτη αναζήτηση, εσωτερικές διεργασίες και προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας. Ιδιαίτερα καλλιτεχνική η μέρα αυτή, με τάσεις άκρως δημιουργικές και χαλαρές.

Στις 27/5 πλέον και μόλις 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει μια παθιασμένη χροιά, η οποία αποτυπώνεται σε οτιδήποτε και αν κάνουμε, ακόμα και αν ποτίζουμε τα λουλούδια μας.
Επιπλέον αισθανόμαστε κάτι να μας κρατάει γερά στη γη, ενώ οι κινήσεις μας είναι νωχελικές, αισθησιακές και τεμπέλικες, μέσα στη λαγνεία τους.
Στις 10.54 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με ψυχρότητα, εγκράτεια, επιφύλαξη και εσωστρεφείς τάσεις.
Ακόμα και η καλημέρα μας είναι τόσο σιγανή σαν να μη θέλει να ακουστεί.
Στις 12.09 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία, έρχεται για να λυτρώσει τις διαθέσεις εκείνες που ασφυκτιούν κάτω από την υποτονικότητα και τη συστολή.
Ως το βράδυ μπαίνουμε σε μια διαδικασία απεμπλοκής από την ανασφάλεια που μας περιτριγυρίζει, ενώ παράλληλα αποζητάμε τρυφερές στιγμές με οικογενειακή θαλπωρή.

Στις 28/5 στις 7.49 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα συναρπαστικό διήμερο, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ασχοληθείτε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι και μην διακινδυνεύετε άγνωστες δοκιμές.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, χρειάζεστε διαβεβαιώσεις για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο το οποίο θέλετε πάρα πολύ, αλλά χωρίς τη δική σας υποχώρηση στο ελάχιστο.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες παραπαίετε από τη μια διάθεση στην άλλη αλλά τελικά σας μένει γκρίνια και παράπονο. Κουλουριαστείτε σε μια ζεστή αγκαλιά και μην αντιδράτε σαν κακομαθημένα παιδιά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved