Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/5 έως 26/5

Σελήνη στον Κριό – Πύρινη ψήφος με εύφλεκτη διάθεση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/5 έως 26/5

Το κρίσιμο διήμερο των ευρωεκλογών είναι πλέον στο κατώφλι της συνείδησής μας, με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του προτρεπτικού Κριού, σήμερα 23/5 στις 7.02 το απόγευμα.
Ένα βράδυ γεμάτο ενέργεια ευδιαθεσία και εξωστρεφή διάθεση μας περιμένει, καθώς στις 11.38 πριν τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ήλιο μας κάνει να επικοινωνούμε θαυμάσια, έχοντας την τάση να κινητοποιηθούμε προς πάσα κατεύθυνση.

Στις 24/5 στις 11.06 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που έχει γυρίσει πλέον σε ευθεία φορά ναι μεν μας αναστατώνει και μας κρατά σε διαρκή υπερδιέγερση, αλλά από την άλλη μας προσφέρει ευκαιρίες για εκτόνωση, ώστε να διοχετεύσουμε τον εκνευρισμό και την ένταση. Ως το απόγευμα ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με ότι μας αρέσει και να αποφύγουμε διενέξεις, διαφωνίες και ανταγωνισμούς.
Στις 6.19 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και στις 9.54 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, μας κάνουν να αισθανόμαστε αρκετό φανατισμό, αγωνία και έλλειψη υπομονής και ανεκτικότητας.
Η τάση μας είναι εντελώς ανατρεπτική και κάθε τι που μας κρατά στάσιμους και ανήμπορους να αντιδράσουμε, μπαίνει στο στόχαστρο των αλλαγών.
Τα απωθημένα εκτοξεύονται αδιακρίτως και καλό θα ήταν αυτό το βράδυ να επιλέξουμε ανθρώπους που συμπλέουμε ιδεολογικά, διανοητικά και συναισθηματικά.

Στις 25/5 στις 4.43 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την ημέρα με διάθεση να ψηφίσουμε αντιδραστικά και υπερβολικά, ακυρώνοντας κάθε κατεστημένο.
Στις 5.06 το απόγευμα η συνάντηση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, μας πηγαίνει μια μακρινή βόλτα, με αυθάδικη και ερωτική διάθεση.
Στις 6.57 το απόγευμα στο κλείσιμο της κάλπης, η αρμονική όψη με τον Ερμή ευνοεί όλο το βράδυ την καλή ροή μετάδοσης των αποτελεσμάτων, την αμεσότητα στο λόγο και την εύκολη κατανόηση της ουσίας χωρίς περιστροφές.

Στις 26/5 μόλις 28 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για μια προσγειωμένη μετεκλογική αξιολόγηση, χωρίς πολλά περιθώρια για αποπροσανατολισμούς.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι είστε ξεσηκωμένοι σε όλα τα επίπεδα, αναζητώντας αλλαγές, δράση, περιπέτεια, φλερτ, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Όσο για την ψήφο σας θα είναι η πιο παρορμητική και δαγκωτή, όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε ανάγκη να συζητήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να εκφραστείτε ελεύθερα, να μοιραστείτε πληροφορίες, να ασχοληθείτε με τα κοινά. Πείθετε τους άλλους και μεταδίδετε σκέψεις και επιθυμίες χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε οι μόνοι που επιλέγετε τους χαλαρούς τόνους, αφουγκράζεστε τις καταστάσεις και αντιμετωπίζετε ώριμα τα δεδομένα. Αυτό το διήμερο είναι ενδεικτικό σε όλα τα επίπεδα και καθοριστικό για κάποιες κινήσεις σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved