Αστρολογική επικαιρότητα, 24/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/5

Stern: Η Ελλάδα είναι αφρικανική χώρα που ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη

«Αποκαλύψεις σχετικά με το σύστημα υγείας» έρχονται γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Μαΐου και το γερμανικό περιοδικό Stern έφερε στην επιφάνεια τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος υγείας, μετά από επιτόπιο ρεπορτάζ στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. «Τίποτα δεν πάει καλά στην Ελλάδα. Η χώρα εξαθλιώνεται, οι άνθρωποι παραιτούνται. Σε περίπτωση που αρρωστήσουν, εύχονται να βρουν γιατρό που θα τους εξετάσει δωρεάν. Όμως και οι γιατροί έχουν φθάσει στα όρια της αντοχής τους. Το ελληνικό κράτος έχει αφήσει στην τύχη τους γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Εκείνοι όμως συνεχίζουν, προσπαθούν, θυσιάζονται και δεν το διαφημίζουν. Απλώς κάνουν αυτό που πρέπει. Οι συνθήκες θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα. Λέγεται μάλιστα ότι "Η Ελλάδα είναι αφρικανική χώρα που ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη"».

Χάκερς από τις ΗΠΑ απείλησαν τα αποτελέσματα την βραδιά του α' γύρου των εκλογών

Προβλήματα με τους Η/Υ προεικονίζονται το Μάιο όπως έχουμε γράψει στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου και επίθεση από χάκερς εκτός από τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου eBay Inc δέχθηκε και η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών την περασμένη Κυριακή των εκλογών. Η πηγή προέλευσης της επίθεσης είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ χάρη στην έγκαιρη αντιμετώπιση αποφθέχθηκαν προβλήματα στη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Ωστόσο υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Singular Logic σημειώνουν ότι οι εκλογές του Μαΐου είναι οι πιο δύσκολες εκλογές που έχουν κάνει ποτέ.

Καμηλοπαρδάλεις θα βρέξει σήμερα

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανού και η διάθεση αφενός θα είναι ανατρεπτική και αφετέρου θα ευνοεί να παρακολουθήσετε πρωτοφανή φαινόμενα όπως είναι η βροχή μετεώρων, ένα ουράνιο θέαμα που όπως σημειώνουν οι αστρονόμοι μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και τις Περσείδες του Αυγούστου. Η εν λόγω βροχή μετεώρων ονομάζεται Καμηλοπαρδαλείδες και σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρονόμων αναμένονται ανά ώρα από 100 ως 1000 «πεφταστέρια».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved