Τα SOS της εβδομάδας, από 23/5 έως 29/5

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 23/5 έως 29/5


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (23/5 έως 29/5)

Σχετικά λίγες είναι οι όψεις του επταημέρου, με τον Δία ωστόσο να πρωταγωνιστεί σε δύο από τις πιο σημαντικές.

Για το τετράγωνο του Δία με την Δήμητρα τα έγραψα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά βέβαια μια επανάληψη δεν... βλάπτει!

"Σε προσωπικό επίπεδο, λοιπόν, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σου μέσω υψηλών γνωριμιών, ενώ ευνοεί κάθε προσπάθεια σου, που απευθύνεται στο κοινό ή στοχεύει σε μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα. Μπορείς ακόμη να ποντάρεις πολλά σε μια συνεργασία.
Στον αντίποδα, μπορεί να βγουν στη... φόρα πράγματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά.
Όσο για αυτά που μπορεί να βιώσεις γύρω σου, πέρα από το πολιτικό «πανηγύρι», που θα βρεθεί στο φόρτε του, αναμένεται να τραβήξουν την προσοχή σου πολλά πράγματα που δεν την αξίζουν. Το παιχνίδι των εντυπώσεων καλά κρατεί και καλό είναι να μην «τσιμπάς» σε φαντεζί λεπτομέρειες αλλά να κοιτάς την ουσία.

Και κάτι ακόμη, που σίγουρα σε αφορά, αφού ζεις στην Ελλάδα των προβλημάτων. Με αυτήν την όψη, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι «απελευθερωτικές», εκείνο όμως που θα μετρήσει είναι το τι θα γίνει στην συνέχεια. Οι δύο πλανήτες πάντως είναι υπέρ της ομοψυχίας και των συνεργασιών κι όσο περνά από το χέρι τους θα το... παλέψουν!"

Πάμε τώρα σε μια ακόμη όψη του Δία, αυτήν με τον... άσπονδο φίλο του, τον Κρόνο.
Προσπάθησε και θα τα καταφέρεις, αυτό είναι το μήνυμα.

Το τρίγωνο των δύο πλανητών σε καλεί να κινηθείς με μέτρο ανάμεσα στις έτοιμες λύσεις και την προσπάθεια, την ευκολία και την δυσκολία, την καθαρή τύχη και την ικανότητα, την διασκέδαση και το καθήκον. Αν το πετύχεις, τότε οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο, σε μια μακροπρόθεσμη βάση, μάλιστα. Αν αντίθετα υπερτονίσεις είτε την μια, είτε την άλλη τάση, τότε θα υποστείς τις... αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.
Ο Κρόνος δηλαδή θα «τιμωρήσει» την αμετροέπεια σου, συμμαζεύοντας σε, την ίδια στιγμή που ο Δίας θα... περνά από μπροστά σου σφυρίζοντας αδιάφορα!

Όσον αφορά στις γενικότερες εξελίξεις και δη τις πολιτικές, οι δύο πλανήτες θα ήθελαν να μοιράσουν την «πίτα» ακριβοδίκαια, στέλνοντας ευδιάκριτα μηνύματα σε όλους τους αποδέκτες. Έτσι, όσο περνάει από το χέρι τους, τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών δεν θα πρέπει να είναι ούτε απόλυτα καταδικαστικά, ούτε όμως και ακραιφνώς ενθαρρυντικά προς την μια ή την άλλη πλευρά. Ψηφοφόρε ακούς;

Ας δούμε τώρα όλες τις όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Αφροδίτη συναντά την Έριδα στην 23η μοίρα του Κριού, κάτι που μεταξύ άλλων μπορεί να συνδράμει θετικά στις επαγγελματικές υποθέσεις σου.

Mainstream: Πρακτικό πνεύμα, χρήσιμες εφαρμογές. Ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίων συμφερόντων. Έρωτας στο χώρο δουλειάς. Ενασχόληση με ζώα ή φυτά. Βελτίωση σε θέματα υγείας. Φροντίδα για το σώμα. Φυσικά καλλυντικά.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Σχολαστικότητα, υποχόνδρια συμπεριφορά.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής συναντά τον αστρικό Δία στην 25η μοίρα των Διδύμων, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου.

Mainstream: Καλή παρέα, διασκέδαση, παιχνίδι. Μια ευχάριστη είδηση. Μια «τυχερή» κίνηση. Αποδοχή αιτήματος. Μετακινήσεις, ταξίδια. Πλούσια ανταλλαγή απόψεων-πληροφόρηση. Αγορές, επενδύσεις.
SOS: Υπερβολές, αμετροέπεια. Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα. Πολύ κακό για το τίποτα.

Παράλληλα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με την αστρική Δήμητρα, (Δίδυμοι-Παρθένος, 25η μοίρα) προάγοντας με κάθε μέσον την επικοινωνία-συνεργασία σου.

Mainstream: Προώθηση, διαφήμιση, δικτύωση. Προβολή. Ένα συμφέρον συμβόλαιο συνεργασίας. Μια νομική πράξη.
SOS: Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Στον αντίποδα όλων των παραπάνω, η Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Κριός-Ζυγός, 25η μοίρα), βάζοντας φρένο σε τυχόν σπατάλες και υπερβολές. Μέχρι να μάθεις λοιπόν αν ανήκεις στους τυχερούς ή τους άτυχους της υπόθεσης, κινήσου μετά προσοχής, αφού αν συμβαίνει το δεύτερο κάποιοι άλλοι θα καρπώνονται τις επιτυχίες σε βάρος σου.

Mainstream: Πρώτα οι υποχρεώσεις. Χρήσιμοι περιορισμοί, κλάδεμα. Δημόσιες σχέσεις, Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Η αρχή μιας δίαιτας.
SOS: Μια σχέση με δεσμευμένο/η. Πίκρα, στενοχώρια. Μια οικονομική απώλεια ή ατυχία. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Ακατάλληλες αγορές. Δερματικά προβλήματα.

Την Παρασκευή, «κλείνουν» με ακρίβεια και οι δύο όψεις του Δία, δηλαδή το τετράγωνο με την Δήμητρα και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Αμφότερες θα σε επηρεάσουν για αρκετές ημέρες.

Ύστερα από ένα σχετικά μεγάλο κενό πλανητικής απραξίας, την Τετάρτη, ο Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Έριδα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 28η μοίρα),

Mainstream: Έμφαση στην λεπτομέρεια, λεπτοδουλειές. Καταγραφή, ταξινόμηση. Ιατρικές εξετάσεις. Επιστημονικά ενδιαφέροντα. Μινιατούρες.
SOS: «Κόλλημα» σε λεπτομέρειες.

Την, δε, Πέμπτη, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα, εμφανίζοντας στην καθημερινότητα σου, τις διαστάσεις μιας... άλλης πραγματικότητας.

Mainstream: Φαντασία, διαίσθηση. Όραμα, πίστη, εμψύχωση. Χαλάρωση, ύπνος. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μια κατά λάθος επιτυχία. Απόκρυψη αδυναμιών, εξωραϊσμός.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Λάθος εκτίμηση προσώπων ή καταστάσεων. Φρούδες ελπίδες. Ακύρωση δραστηριοτήτων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved